Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kredyt na działalnośc..? - Norwegia

Czytali temat:
(414 niezalogowanych)
1 Post
Tomasz Bybica
(thomas72)
Wiking
Witam, mam kilka pytań i mam nadzieję, że ktoś bedzie mógł mi pomóc. Chciałbym założyć działalność w Noregii. Mieszkam tutaj od 3 lat, mam legalna pracę i pozwolenie wazne jeszcze 2 lata. Niestety nie wiem od czego zacząć z otwarciem dzialalnosci- czy gdy ja pracuje, a zona nie- mozmy otworzyc dzialanosc wspólnie?- nie mam zamiaru sie zwalniac z tej pracy, którą mam. Czy zawsze do otwarcia dzialalnosci jest potrzebny biznes plan? I- najważniejsze- czy mogę sie starac o kredyt z banku na dzialalnosc? Bardzo bym prosił o odpowiedzi, wiem ze duzo pytam, ale to dla mnie bardzo wazne. Co byłoby najkorzystniejsza dla nas- jaka forma działalnosci? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
mysle, ze takie pytania powinienes zadac kompetentnej osobie, czyli prawnikowi. nie chce cie martwic, ale mozesz otrzymac kilka sprzecznych ze soba odpowiedzi, a moim zdaniem to zbyt powazne kwestie. wiem, ze jest w oslo polski prawnik, ktory pomaga zakladac firmy i udziela porad. zycze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok