tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
smajk napisał:
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
mir_rum napisał:
ciebie to i bez cipy ruch.ja.
jeśli tak? to Ciebie jebie cały świat, ...Ty się szczerzysz, bo masz punkt gie w dupie.
a jesli tak ?
...szczerze mowiac, nie zwazajac na to, kto i jaki punkt ma gdzie, nalezy chyba zaznaczyc jedna mala calkiem istotna informacyjke ...
ze to w Twoim avatarze jest ktos kto sie "szczerzy"
. .. czyzyby bylo was wiecej z tym punktem gie?
co za gieludzie !
to odśwież sobie stronę CTR+F5
, bo Twoja pierdolona przeglądarka miała w pamięci poprzedni mój avatar. Dziś go zmieniłem, a Ty nie zatrybiłeś / aś ? chuj wie...
Wiesz kurwa wstydziłbyś się kurwa przeglądarki nie umiesz obsługiwać i pierdolisz posty na tymspierdolonym forum
a tak wogle to co to kurwa towarzystwo wzajemnej adoracji ? dawajcie...
... przewaznie sie nie udzielam, bo na ogol nie widze sensu, czy tez mi sie nie chce, zwyczajnie mam to ...tam, nie mam checi i tak dalej.
....natomiast dzis zajmuje sie wyjatkowo nudnym zajeciem, czego chyba bonusem bedzie moja odpowiedz tutaj
...czy ja wiem? czemu pierdolona ? mi ona nic nie zrobila - przegladarka - bo o niej pisze, calkiem calkiem smiga, lata czy tez plywa, wprawdzie moj wysluzony Asusik nie ma juz "-nastu lat" ale nadal baaaardzo sprawnie idzie mu utrzymanie calej gromady w tym przegladarki, kalkulatora, łodtwarzacza diwiwiksow, cedekow, calkiem caaaalkiem dobrze sobie radzi rowniez z naghhhrywaniem, aczkolwiek zdarza mu sie zasanac przy koncowce i nie dochodzi,
/moze podczas trzeba gdzies cos wcisnac jak na przyklad jakies G'ie'? na klawiaturce /
wiec nie, nie jest pierdolona, normalna, zwie sie Chrome a na pierwsze ma Google, czasami wlasnie dodaje jej jakich proszkow, a z tego co poczytuje masz w tym spore doswiadczenie, wiesz.... ja swojego Chromka, czestuje czasami "łaktualizejszon" i w wiekszosci przypadkow ma niezlego kopa, czasami sie zawesi, ale.. . . no moze poradzisz czym ja poczestowac z uwagi na to ze masz w tym doswiadczenie, pytam dosc powaznie.
ah... no i odswierzylem, faktycznie, teraz promujesz zajadanie sie gruzem... a czy to cosik nowego jesli chodzi o dupsiki dropsiki ? "gruz" mocniej stymuluje płuuuunkt gie .....tam ?
ah.... no i powiadam Ci Tomaszu.Zyzaku. Zyskowski, on tego nie wie, oj nie wie, ja generalnie jak juz sie na tym skupie...powiedzmy o teraz - - - stwierdzam ze on ma zasadniczo dwie funkcje - o jednej juz gdzies wyzej wspomniales - mianowicie "ruchac" a druga to naturalna funkcja oddawania płynow, zwiekszona w czasie upojenia alkoholowego.
...naturalnie z tych dwoch osobiscie wole pierwsza, naturalnie naturalnie...
aha - chuj - on tego nie wie ...
owszem, forum nie jest juz najlepsze, kiedys bylo znacznie wiecej ludzi ktorych posty czytalo sie z przyjemnoscia i zaciekawieniem, dzis pozostaja na ogol gdzies w ukryciu i tylko obserwuja, Ci z wieksza cierpliwoscia toleruja jeszcze takich i innych obcych jak miedzy innymi TY.
Niestety, ale aktualnym wlascicielom jest to calkiem na reke, i tak jak na portalach randkowych powstaja sztuczne persony tak i tutaj powstaja "osoby" ktore maja za zadanie podgrzewanie sytuacji, z uwagi na to ze.... klotnie, zlosc...i to co przechyla sie na szale - ciemnej strony mocy -
jest znacznie czesciej ogladane niz to co ....wiadomo. I Lordu Vadero? czy jak mu tam wygrywa.
Z tego co podpowiada mi moja wiedza, jesli poszperasz w necie, znajdziesz osoby do wynajecia - do forum, aby je "urzyzniac", jesli pamietam dobrze, od 30 groszy post ? /bez pewnosci/
wracajac do sedna mojej wypowiedzi, dlaczego pierdolona wiec?
i dlaczego mialbym sie wstydzic przegladarki ? przeciez to nie ja "ja" napisalem, i szczerze mowiac uwazam ze Chrome mimo braku stabilnosci i chwiejnego charakterku jest calkiem ok ok ...
..domysam sie rowniez ze oprocz punktu gie ...tam, w Twoim przypadku znalazly sie tam rowniez inne organy, nie bede ich wymienal, bo jestem pewny ze i bez tego z pewnsocia sie domyslisz.
...jesli chodzi o grzybki, moi znajomi, o ile nie zakrzywili percepcji otaczajacej ich wtedy rzeczywistosci wpierdalali kiedys, jednorazowo, czapy od muchomorow,tych czerwonych, i Ty....popatrz przezyli, bo wlasciwie to on chyba nie zabija, ale ...z tego co opowiadali mieli jedna duza jazde i zyczenie - przezyc do jutra

oczywiscie zaznaczajac to ze plywali we wlasnych rzyguskach....
..wiec probuj, probuj, zdobedziesz nowe doswaidczenie, ktos o seksie tam wspomnial, rowniez moze byc .... wyjatkowo slisko
czerwoniutko w kropecki ..
znikam wiec zygzakiem, bo z natloku mysli w moim umysle, nie moge juz ustac..
ah ...i zapomnialbym, nie pierdole postow na tym faktycznie - pierdolonym forum, zwyczajnie je sobie pisze, tak normalnie , no-rmaaaa-lllnieee...
uciekam, Ego domaga mi sie abym zajal sie czys innym nie przynoszacym zadnych rezultatow, bo ono uwielbia - rzeczy takie jak te - nie przynoszace zadnych rezultatow i prwadopodobnie zmusi mnie do odwiedzenia tego tematu .... z minimum raz.
a i byc moze podpowie mi jeszcze aby zareagowal na Twoje odpowiedzi, ot pasozyt ... nom..
/////