Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
(644 niezalogowanych)
8 Postów

(mamakarolka2010)
Wiking
Witam!
Szukam pracy - komunikatywnym angielskim i prawo jazdy kat B.
Może ktoś mógłby mi pomóc?
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
mamakarolka2010 napisał:
Witam!
Szukam pracy - komunikatywnym angielskim i prawo jazdy kat B.
Może ktoś mógłby mi pomóc?
Pozdrawiam

Ninka dlugo nie bedziesz czekac!

Pozdrawiam i bede trzymala kciuki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
i juz ja masz,siedzisz na necie i pracujesz.powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
mir_rum napisał:
i juz ja masz,siedzisz na necie i pracujesz.powodzenia
No na razie jeszcze niema, ale dziewczyna niczego sobie,
wiec musi dobitniej dac do zrozumienia co oferuje!!!

BTW
Nie ma co byc falszywie skromna,
zycie to "niejebajka"!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
ciebie to i bez cipy ruch.ja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
til hverandre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(smajk)
Stały Bywalec
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
mir_rum napisał:
jeśli tak? to Ciebie jebie cały świat, ...Ty się szczerzysz, bo masz punkt gie w dupie.

a jesli tak ?
...szczerze mowiac, nie zwazajac na to, kto i jaki punkt ma gdzie, nalezy chyba zaznaczyc jedna mala calkiem istotna informacyjke ...

ze to w Twoim avatarze jest/byl ktos kto sie "szczerzy"
. .. czyzyby bylo was wiecej z tym punktem gie. .... tam?

co za gieludzie !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(smajk)
Stały Bywalec
smajk napisał:
mir_rum napisał:
jeśli tak? to Ciebie jebie cały świat, ...Ty się szczerzysz, bo masz punkt gie w dupie.

a jesli tak ?
...szczerze mowiac, nie zwazajac na to, kto i jaki punkt ma gdzie, nalezy chyba zaznaczyc jedna mala calkiem istotna informacyjke ...

ze to w Twoim avatarze jest ktos kto sie "szczerzy"
. .. czyzyby bylo was wiecej z tym punktem gie?

co za gieludzie !

to odśwież sobie stronę CTR+F5 , bo Twoja pierdolona przeglądarka miała w pamięci poprzedni mój avatar. Dziś go zmieniłem, a Ty nie zatrybiłeś / aś ? chuj wie...
Wiesz kurwa wstydziłbyś się kurwa przeglądarki nie umiesz obsługiwać i pierdolisz posty na tymspierdolonym forum a tak wogle to co to kurwa towarzystwo wzajemnej adoracji ? dawajcie...

... przewaznie sie nie udzielam, bo na ogol nie widze sensu, czy tez mi sie nie chce, zwyczajnie mam to ...tam, nie mam checi i tak dalej.
....natomiast dzis zajmuje sie wyjatkowo nudnym zajeciem, czego chyba bonusem bedzie moja odpowiedz tutaj

...czy ja wiem? czemu pierdolona ? mi ona nic nie zrobila - przegladarka - bo o niej pisze, calkiem calkiem smiga, lata czy tez plywa, wprawdzie moj wysluzony Asusik nie ma juz "-nastu lat" ale nadal baaaardzo sprawnie idzie mu utrzymanie calej gromady w tym przegladarki, kalkulatora, łodtwarzacza diwiwiksow, cedekow, calkiem caaaalkiem dobrze sobie radzi rowniez z naghhhrywaniem, aczkolwiek zdarza mu sie zasanac przy koncowce i nie dochodzi,
/moze podczas trzeba gdzies cos wcisnac jak na przyklad jakies G'ie'? na klawiaturce /

wiec nie, nie jest pierdolona, normalna, zwie sie Chrome a na pierwsze ma Google, czasami wlasnie dodaje jej jakich proszkow, a z tego co poczytuje masz w tym spore doswiadczenie, wiesz.... ja swojego Chromka, czestuje czasami "łaktualizejszon" i w wiekszosci przypadkow ma niezlego kopa, czasami sie zawesi, ale.. . . no moze poradzisz czym ja poczestowac z uwagi na to ze masz w tym doswiadczenie, pytam dosc powaznie.

ah... no i odswierzylem, faktycznie, teraz promujesz zajadanie sie gruzem... a czy to cosik nowego jesli chodzi o dupsiki dropsiki ? "gruz" mocniej stymuluje płuuuunkt gie .....tam ?

ah.... no i powiadam Ci Tomaszu.Zyzaku. Zyskowski, on tego nie wie, oj nie wie, ja generalnie jak juz sie na tym skupie...powiedzmy o teraz - - - stwierdzam ze on ma zasadniczo dwie funkcje - o jednej juz gdzies wyzej wspomniales - mianowicie "ruchac" a druga to naturalna funkcja oddawania płynow, zwiekszona w czasie upojenia alkoholowego.
...naturalnie z tych dwoch osobiscie wole pierwsza, naturalnie naturalnie...

aha - chuj - on tego nie wie ...

owszem, forum nie jest juz najlepsze, kiedys bylo znacznie wiecej ludzi ktorych posty czytalo sie z przyjemnoscia i zaciekawieniem, dzis pozostaja na ogol gdzies w ukryciu i tylko obserwuja, Ci z wieksza cierpliwoscia toleruja jeszcze takich i innych obcych jak miedzy innymi TY.

Niestety, ale aktualnym wlascicielom jest to calkiem na reke, i tak jak na portalach randkowych powstaja sztuczne persony tak i tutaj powstaja "osoby" ktore maja za zadanie podgrzewanie sytuacji, z uwagi na to ze.... klotnie, zlosc...i to co przechyla sie na szale - ciemnej strony mocy -
jest znacznie czesciej ogladane niz to co ....wiadomo. I Lordu Vadero? czy jak mu tam wygrywa.
Z tego co podpowiada mi moja wiedza, jesli poszperasz w necie, znajdziesz osoby do wynajecia - do forum, aby je "urzyzniac", jesli pamietam dobrze, od 30 groszy post ? /bez pewnosci/

wracajac do sedna mojej wypowiedzi, dlaczego pierdolona wiec?
i dlaczego mialbym sie wstydzic przegladarki ? przeciez to nie ja "ja" napisalem, i szczerze mowiac uwazam ze Chrome mimo braku stabilnosci i chwiejnego charakterku jest calkiem ok ok ...

..domysam sie rowniez ze oprocz punktu gie ...tam, w Twoim przypadku znalazly sie tam rowniez inne organy, nie bede ich wymienal, bo jestem pewny ze i bez tego z pewnsocia sie domyslisz.

...jesli chodzi o grzybki, moi znajomi, o ile nie zakrzywili percepcji otaczajacej ich wtedy rzeczywistosci wpierdalali kiedys, jednorazowo, czapy od muchomorow,tych czerwonych, i Ty....popatrz przezyli, bo wlasciwie to on chyba nie zabija, ale ...z tego co opowiadali mieli jedna duza jazde i zyczenie - przezyc do jutra oczywiscie zaznaczajac to ze plywali we wlasnych rzyguskach....

..wiec probuj, probuj, zdobedziesz nowe doswaidczenie, ktos o seksie tam wspomnial, rowniez moze byc .... wyjatkowo slisko

czerwoniutko w kropecki ..

znikam wiec zygzakiem, bo z natloku mysli w moim umysle, nie moge juz ustac..

ah ...i zapomnialbym, nie pierdole postow na tym faktycznie - pierdolonym forum, zwyczajnie je sobie pisze, tak normalnie , no-rmaaaa-lllnieee...

uciekam, Ego domaga mi sie abym zajal sie czys innym nie przynoszacym zadnych rezultatow, bo ono uwielbia - rzeczy takie jak te - nie przynoszace zadnych rezultatow i prwadopodobnie zmusi mnie do odwiedzenia tego tematu .... z minimum raz.

a i byc moze podpowie mi jeszcze aby zareagowal na Twoje odpowiedzi, ot pasozyt ... nom..

/////
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
smajk napisał:
uciekam, Eeee no .... nie , nie tak szybko!

Swietny post!!!

Taki dlugi i calkiem pojemny objetosciowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
...no no smajku
dałbym ci nawet 2zł za takie teksty....tylko jak długo byśmy je czytali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj