Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Daniela Daroszewska konradgo. (2375 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Hilton napisał:
retier1 napisał:
Hilton napisał:
czyj tatuś ? Dobre pytanie Hilton muszę się zastanowić

Przypomnialo mi sie , jak rodziłam syna, byłam tak skołowana ze nic a nic nie "kumałam". Połozna wypełniała karte dla dziecka ( nie wiedzialam ze chodzi o dziecko) i zapytała : "imie ojca?", a ja na to "czyjego?" i zaczeły sie śmiac ze mnie. Tak wiec wytłumaczyłam im, ze ja tez mam ojca i mogłby sprecyzowac, pytajac np. "imie ojca dziecka"

Oczywiście byłam nielubiana pacjętką przez te 3 dni I były teksty w stylu " kto idzie do pyskatej zobaczyc czy jest w porzadku? " , mowiły mi o tym inne matki z oddziału. Hahahah, odkąd pamietam byłam taka zarozumiała
Sądząc po minusach,niewiele się zmieniło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
Hilton napisał:
retier1 napisał:
Hilton napisał:

Przypomnialo mi sie , jak rodziłam syna, byłam tak skołowana ze nic a nic nie "kumałam". Połozna wypełniała karte dla dziecka ( nie wiedzialam ze chodzi o dziecko) i zapytała : "imie ojca?", a ja na to "czyjego?" i zaczeły sie śmiac ze mnie. Tak wiec wytłumaczyłam im, ze ja tez mam ojca i mogłby sprecyzowac, pytajac np. "imie ojca dziecka"

Oczywiście byłam nielubiana pacjętką przez te 3 dni I były teksty w stylu " kto idzie do pyskatej zobaczyc czy jest w porzadku? " , mowiły mi o tym inne matki z oddziału. Hahahah, odkąd pamietam byłam taka zarozumiała

I tu jestes w bledzie,jest osoba bardzo kontrowersyjna i stad te punkty.W ogole, te punkty to tez chyba jakis Jasiu z ginazjum tu wprowadzil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
retier1 napisał:
Hilton napisał:
retier1 napisał:
Hilton napisał:

I tu jestes w bledzie,jest osoba bardzo kontrowersyjna i stad te punkty.W ogole, te punkty to tez chyba jakis Jasiu z ginazjum tu wprowadzil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
sorki z gimnazjum a nie ginazjum juz nie bede edytowac.glodna jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Pieke boczko - schab w piekarniku , mniam mniam do chlebka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
ATS Anna S.
(ATS Anna)
Nowicjusz
truskawkowa napisał:
Hilton napisał:
Polish Connection napisał:
Moge przeslac po dunsku, to prawie to samo co po norwesku. Wyslij maila na info@polishconnection.no.

zainteresowana chciala formularz po angielsku lub norwesku.... ło matko i córko
Moze macie po koreansku i chińsku??
ja mysle,ze to byla troche ironiczna odpowiedz na post ats

Post ATS tez nie byl w bardzo powaznym tonie, milo byc troche zabawnie i jest, nawet zeszlo na schabowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Hilton,mialas sie odchudzac a i mi by sie przydalo, ale jak mozna ,jesli takiego smaka robisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Giovi,schabowe sojowe możesz jeść aż Cię brzuch rozboli tylko bez bułki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
Hilton,mialas sie odchudzac a i mi by sie przydalo, ale jak mozna ,jesli takiego smaka robisz

no ale tłuszczyk sie wytopi i mozna samo miesko z musztardą. kurde musialas o tym odchudzaniu tak nagle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok