tuItam napisał:
z tego co widzę to ci którzy szukają pomocy i rady na tym forum w sprawie pracy, jedziecie po nich swoimi mądrościami jak byście pozjadali wszystkie rozumy,pojechali do No i się panoszą na forum,masakra,zachowujecie się jak dzieci,normalnie aż mi się czytac nie chce waszych wypocin!
ta stona powinna się nazywac
NieMojaNorwegia
Nie rzetelne źródło informacji
Tyle w temacie z idiotami nie da się rozmawiac na poziomie.
Zachowanie dokładnie tak jak wszytskich, którym sie nie udało, badz nie dostali na tacy oferty pracy za 15tys pln netto!
zal to ciebie czytac, bo gówno wiesz i myslisz,ze tu jest eldorado i nok z nieba leci....
Obecnie z pracą jest baaaaardzo ciezko, nawet ta sezonowa rozchodzi sie po znajomosci i trzeba prowizje oddac za zebreane truskawki.....
5/6 lat temu było i owszem eldorado, ale sie skonczyło!
Dzis da sie jeszce zarobic, ale trzeba sie naprawde NAROBIĆ i to duzo wiecej niz w pl.....
mówie tu o konkretnych pieniadzach, a nie o 20tys nok brutto!
Bez jezyka norweskiego nie ma absolutnie zadnych szans na dobrą prace!
A przyjechac tu,zeby zarabiac 20tys brutto, to nieporozumienie!
Z ang i owszem pracuja ludzie (tak jak ja), ale ja jestem tu 6 lat i mam doswiadczenie, oraz kwalifikacje ciezko tu wypracowane!
I jesli zechce zmienic prace, to dostane ją z dnia na dzien!
Ale gdybym miał dzis zaczynac od zera i przechodzic to co przeszedłem, to w zyciu bym sie nie zdecydował....
wiec przestance nas "miejscowych" obrazac wy nedzni zebracy!
Pozdrawiam normalnych : )
z tego co widzę to ci którzy szukają pomocy i rady na tym forum w sprawie pracy, jedziecie po nich swoimi mądrościami jak byście pozjadali wszystkie rozumy,pojechali do No i się panoszą na forum,masakra,zachowujecie się jak dzieci,normalnie aż mi się czytac nie chce waszych wypocin!
ta stona powinna się nazywac
NieMojaNorwegia

Nie rzetelne źródło informacji

Tyle w temacie z idiotami nie da się rozmawiac na poziomie.
Zachowanie dokładnie tak jak wszytskich, którym sie nie udało, badz nie dostali na tacy oferty pracy za 15tys pln netto!
zal to ciebie czytac, bo gówno wiesz i myslisz,ze tu jest eldorado i nok z nieba leci....
Obecnie z pracą jest baaaaardzo ciezko, nawet ta sezonowa rozchodzi sie po znajomosci i trzeba prowizje oddac za zebreane truskawki.....
5/6 lat temu było i owszem eldorado, ale sie skonczyło!
Dzis da sie jeszce zarobic, ale trzeba sie naprawde NAROBIĆ i to duzo wiecej niz w pl.....
mówie tu o konkretnych pieniadzach, a nie o 20tys nok brutto!
Bez jezyka norweskiego nie ma absolutnie zadnych szans na dobrą prace!
A przyjechac tu,zeby zarabiac 20tys brutto, to nieporozumienie!
Z ang i owszem pracuja ludzie (tak jak ja), ale ja jestem tu 6 lat i mam doswiadczenie, oraz kwalifikacje ciezko tu wypracowane!
I jesli zechce zmienic prace, to dostane ją z dnia na dzien!
Ale gdybym miał dzis zaczynac od zera i przechodzic to co przeszedłem, to w zyciu bym sie nie zdecydował....
wiec przestance nas "miejscowych" obrazac wy nedzni zebracy!
Pozdrawiam normalnych : )