Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
wojciech morawski anna wrobel anna kwiatek Grzegorz Gabliczak Dariusz Jedrzejewski jacek sk Konrad ... norskplante (4529 niezalogowanych)
810 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
NorgeMatrix napisał:
Wocz,
Nie zadzieraj z idiotami, najpierw sprowadzą Cię do swojego poziomu, potem pokonają doświadczeniem

ale go do parteru szybko sprowadziles..... rach ciach - nawet sedzia nic nie zauwazyl....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
askcnasknoas asslfnal
(qwertyttyry)
Wiking
Yatsek, nie ukrywam, że nie wiem jak wygląda życie. Bo nie mam się skąd tego dowiedzieć. I chyba czas najwyższy? Nie wierzyłem Twojej ofercie pracy bo na starcie mnie zaatakowałeś i wolałem nie ryzykować. Widocznie mi się to nie opłaciło.

Beauty, jaki sens ma nauka norweskiego na dwa miesiące pracy, jeśli nawet nie wiem czy będę ją w przyszłości kontynuował? Odpalę 30-40 %.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
Wocz napisał:
Beauty, jaki sens ma nauka norweskiego na dwa miesiące pracy, jeśli nawet nie wiem czy będę ją w przyszłości kontynuował? Odpalę 30-40 %.
dla samego siebie - zeby miec co wpisac w gole CV po poworcie do ojczyzny....
wiedza to jest cos czego nikt i nic Ci nie zabierze...... ale to nie mnie oceniac ambicje i ped do wiedzy ksztalconych ogolnie.... zycie jest takie ze jesli nie bedziesz rpacowal z zawodzie chemika albo pokrewnym to cale te Twoje olimpiady beda na plaster potrzebne pozniej w prawdziwy zyciu - latwiej przebrniesz przez interwju ale sukcesow Ci nie zycze bo myslisz szablonowo... zdolnosci miekkie, zdolnosci twarde... to tylko w PL i jeszcze adnotacja o ochronie danych osobowych...
w prawdziwym zyciu ludzi interesuje TWOJ ZAWOD a nie to czy masz mature!!!!! taka jest bolesna prawda.... masz wyksztalcenie srednie ale nadal jestes niewykwalifikowany i bez doswiadczenia!!!!! moze po studiach.. ale to bedzie dopiero za kilka lat.... a zyc jakos trzeba....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Wocz napisał:

Wocz co do nauki to uwazam, ze warto jednak pokochac Norwegie
i uczyc sie jezyka!

Jesli jestes zdecydowany na 40% to mysle, ze masz duze szanse
na zalatwienie swojej sprawy.

Pamietaj, ze najlepszym PRZYJACIELEM Twoim
sa PIENIADZE! Te rozwiazuja wiekszosc problemow doczesnych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
askcnasknoas asslfnal
(qwertyttyry)
Wiking
Yatsek, nie rozpatrując szerzej spraw mojej obecnej i przyszłej edukacji, mam skończoną szkołę podstawową. Czy patrząc od tej strony nie mam żadnych szans na sezonowe zatrudnienie?

Beauty, języka się można oczywiście uczyć, ale nie wiem czy po dniówce będę w stanie jeszcze efektywnie to opanowywać. Ostatecznie sam już się pogubiłem w tej całej sprawie - każdy z Was podchodzi z innej strony, każdy z Was ma inne pomysły...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Wocz napisał:Widocznie mi się to nie opłaciło.

Widzisz , to tak jak gra w pokera , nie ten wygrywa kto ma mocną kartę , tylko ten co ma mocne nerwy i kasę na stole do swojej dyspozycji .
---
Napaliłeś się jak żółtodziób i Masz za swoje .
---
Nikomu Z NAS NIC BYŚ NIE ODPALIŁ , BO NIKT NIE DAŁ BY TOBIE ŻADNEJ PRACY .
---
W Norge czas rekrutacji , to minimum miesiąc dla kogoś z ulicy i bez zawodu .
---
Ty nie zauważyłeś Naszej Kpiny z ciebie , a szkoda .
--
Yatsek i może komuś ...BRATU pracę i załatwi , bo ma zaufanie , bo Go zna i wie na co Go stać ... .
---
A ciebie po tych paru GŁUPICH postach , to strach postawić przy Hasioku , bo a Nuż wejdziesz do niego , by na głowę nie padało ...
---
DOBRA RADA ...
chcesz pracy , szukaj legalnej przez Młodzieżowe Zagraniczne Pośrednictwa Pracy Czasowej .
Z jednej strony występujesz w Legalnych Konkursach Chemicznych , a z drugiej strony zachowujesz się jak ŻUL który za wszelką cenę chce dorwać się do głupiej kasy .
No chyba , że z tTymi zawodami Chemicznymi to czysta ściema i tam też wygrywałeś za LEWĄ KASĘ ...
PRZYZNAJ SIĘ JAK TO BYŁO NAPRAWDĘ ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Wocz napisał:
Ostatecznie sam już się pogubiłem w tej całej sprawie
Kazdy glos w dyskusji jest cenny.

Nawet jak odezwie sie "idiota", bo wtedy "GENIUSZ"
lepiej na tym tle jest czytelny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
Wocz napisał:
Yatsek, nie rozpatrując szerzej spraw mojej obecnej i przyszłej edukacji, mam skończoną szkołę podstawową. Czy patrząc od tej strony nie mam żadnych szans na sezonowe zatrudnienie?z jezykiem - masz szanse - ale do cholery nie za taka psia stawke!!!!! nawet murzyni juz z domu nie wychodza za mniej jak 150 bo im sie autentycznie nie oplaca!!!!!

Wocz napisał:
Jestem komunikatywny, kreatywny, dynamiczny, elastyczny, posiadam inicjatywę oraz potrafię pracować w grupie
Ostatecznie sam już się pogubiłem w tej całej sprawie - każdy z Was podchodzi z innej strony, każdy z Was ma inne pomysły...
a to dopiero drugi dzien.... takie jest zycie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
gabriel napisał:
Yatsek i może komuś ...BRATU pracę i załatwi ,
bo ma zaufanie , bo Go zna i wie na co Go stać ...

Gabriel no co Ty? Yatsek "kuma czacze" i jak ktoś sie uwiarygodni
przez PayPal
to jaki problem???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok