Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

zmiana pracy - Norwegia

Czytali temat:
Robert Żak robertinter@interia.eu gosia krzystof (2135 niezalogowanych)
2 Posty
Tomasz Jaworski
(tomasz1975007)
Wiking
witam wszystkich .Mam pytanie jestem w trakcie zmiany pracy,czy mosze mowic mojemu pracodawcy do jakiej firmy sie przenosze powiedzialem dajac mu wypowiedzenie ze do lepiej platnej i lepiej zorganizowanej .cz mosze mu mowic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tomasz1975007 napisał:
witam wszystkich .Mam pytanie jestem w trakcie zmiany pracy,czy mosze mowic mojemu pracodawcy do jakiej firmy sie przenosze powiedzialem dajac mu wypowiedzenie ze do lepiej platnej i lepiej zorganizowanej .cz mosze mu mowic?
Nie nie musisz , On i tak się dowie gdzie będziesz pracował .
---
Ponieważ twój nowy pracodawca sam zadzwoni do obecnego i spyta się jakim byłeś Pracownikiem .
---
Tu jest to standardem .
---
A czego się obawiasz , że nie chcesz powiedzieć . !? .
---
Nie dobrze jest Palić za sobą Mosty ... kiedyś możesz coś potrzebować od starej firmy i będziesz miał kłopoty .
---
ZAWSZE TRZEBA Z UŚMIECHEM mówić iż ... bla...bla , bla . Po złości i oszukańczo , to w Norge ma się ciężki żywot wśród Norweskich Pracodawców .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
tomasz1975007 napisał:

kurwa tomek > jak mozna napisac "mósze" ?
prosze cie chłopie popraw to, bo ten twoj nowy szef wyjebie cie z roboty jak dowie sie z kim ma podjac współprace....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
szef nie musi sie dowiedziec. osoby referencyjne wybiera sie samemu i do nich najczesciej dzwonia.
ale fakt,ze dobrze odejsc w milej atmosferze. czyli bla bla bla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok