Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szansa stworzenia dobrego biznesu wśród Norwegów - Norwegia

Czytali temat:
Teresa Fularczyk Marek M Ewa Dyptuła (1389 niezalogowanych)
1 Post
Tomasz K
(TomKnow)
Wiking
Witam wszystkich serdecznie!

Chciałbym pokrótce przedstawić wszystkim polakom biznes, który możemy rozwinąć w Norwegii.
Jest w Polsce firma, która działa od roku, a dokładnie "Mona Via. Nie weszła jeszcze na norweski rynek więc widzę szanse, aby zrobić wielkie BUM.

Otworzyła się na prawdę duża szansa na
zbudowanie super dochodów a nawet niezależności finansowej, dlatego
poszukuję dosłownie 2-4 osób które zadadzą sobie trud i dokładnie
obejrzą załączone materiały ,a także będą na tyle dociekliwe że
przejrzą dostępne w internecie wiadomości .Nie szukam "niewolników" a
samodzielnych myślących ludzi , którzy w oparciu o firmę będą budować
ze mną ten biznes.
Proszę dokładnie obejrzeć te materiały , jeśli zobaczy Pan dla siebie szansę proszę o kontakt i porozmawiamy.
www.poznajrozwiazanie.com/
www.youtube.com/samsieprzekonaj#p/u/2/weB399ju6wo

Mój e-mail to tomaszknowski@o2.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
widzę że ta cała firma to tylko sam sukces żadnych strat

a te kolorowe obrazki które lecą w tle z jakimiś miastami państw oraz okrutnym bogactwie o niczym nie świadczą

jeżeli jest to taka dobra firma jak mówi ten gość to czemu szuka współpracowników na jakimś forum ?? hahahahhahhah

skoro jest to potężna firma i prężnie rozwijająca się to chyba ich stać na coś lepszego a nie tylko forum

ładnie ma ten gość gadane -- powinien zapisać się do świadków jehowy , miałby jeszcze większy dochód
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
Kolejna Sprzedaz lawinowa dla naiwnych. Zastanawiam sie czy spelnia warunki okreslone w ust. 2 art. 17c Ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji:

Swoja droga admin powinien usuwac takich cwaniaczkow. Ogloszenie powinno brzmiec tak:

Poszukuje 2-4 bezrobotnych kretynow z samochodem , tanim garniturem i czerwonym krawatem.
Z wrodzonym werbalizmem i dydaktyzmem. Oferuje miraz w postaci gigantycznych dochodow (po stworzeniu wielkiej piramidy naiwnych)

Jako dyzurny kretyn obiecuje, ze po zarobieniu duzej sumy natychmiast sie uplynnie.

Oferujemy kurs wprowadzajacy z dzwoneczkami i spiewem, afirmacja wlasnych zdolnosci oraz gwarancje straty czasu i pieniedzy.

Key account Kretyn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Na taka "gebe" z filmiku i te 2 buteki wina na stole to chyba wyjatkowo ktos naiwny dalby sie nabrac. Tu sie wlasnie szuka ludzi nie majacych wlasnego myslenia a nie tak jak kolega sie oglasza... samodzielnie myslacych.. Samodzielnie myslacy ciezko i uczciwie pracuja a nie staraja sie zrobic cudowny interes na naiwnosci innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Wystarczy przyjrzec sie mowie ciala tego pana z drugiego linka.
Rozbawilo mnie porownanie do "Apple" i "Microsoft"

Co tam mielismy w latach 90'tych jeszcze?? Aaaa, am way, zepter - moja mama byla nawet na takim pokazie, gdzie znalezli sie kretyni i kupowali 3 garnki za 4 tysiace zotych (okolo 16 lat temu). I to jeszcze bylo tak, ze najpierw splacali 4 lata, a gary dostali dopiero po splaceniu hahahaha. Byly jeszcze jakies jeszcze inne badziewia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
no właśnie ten gostek mówi mniej więcej jak sprzedawcy zeptera,ale myślę że nie znajdzie żadnego frajera na ten bajer,przecież tu przyjechali ludzie którzy już zostali oszukani w ten sposób właśnie w latach 90-tych tzn.ci co zostali oszukani i ci co widzieli lub znali tych oszukanych,tam w stanach myślą że w europie ciągle jest ciemnota,nie widzą tego?niedługo będą przyjeżdżac do polski na saksy żeby spłacić kredyt za szałasy,które też będą kupować na kredyt,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
TomKnow napisał:
Witam wszystkich serdecznie!

Chciałbym pokrótce przedstawić wszystkim polakom biznes, który możemy rozwinąć w Norwegii.
Jest w Polsce firma, która działa od roku, a dokładnie "Mona Via. Nie weszła jeszcze na norweski rynek więc widzę szanse, aby zrobić wielkie BUM.

zrob sobie BUM u siebie na wiosce....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
chybas sie urodzil za pozno o 20 lat frajerze
z takim tekstem to ci moge sprzredac domowe urzdrzenie do zgniatania puszek po napojach 0-33i piwa za jedyne 356702 eyro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Ale z was kretyni
A kto wam każe się zapisywac to jest tylko propozycja współpracy a wy tylko spojrzycie na gębe i od razy myślicie że to kolejny kant.
Potraficie tylko krytykować a co by wam zaszkodziło odezwać sie do gościa i pogadać z nim o tym biznesie?
A po drugie to nie macie zielonego pojęcia o biznesie i marketingu internetowym więc po cholere się wypowiadacie o czymś o czym nie macie zielonego pojęcia dlatego nie mam z wami o czym pisać.
Ja prowadzę marketing internetowy i mam podpisaną umową z firmą która w porównaniu do was zarabia kokosy i to legalnie bez żadnych szwindli.
A po trzecie to nauczcie się że żeby zostać kimś i zarabiać porządne pieniądze to jest jedna złota zasada której należy się trzymać a mianowicie jest to ryzyko które podjął każdy człowiek zanim został milionerem.

Aż sam siebie nie poznaje że byłem taki grzeczny w tej wypowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
SpikeMc2 napisał:
Ale z was kretyni
A kto wam każe się zapisywac to jest tylko propozycja współpracy a wy tylko spojrzycie na gębe i od razy myślicie że to kolejny kant.
Potraficie tylko krytykować a co by wam zaszkodziło odezwać sie do gościa i pogadać z nim o tym biznesie?
A po drugie to nie macie zielonego pojęcia o biznesie i marketingu internetowym więc po cholere się wypowiadacie o czymś o czym nie macie zielonego pojęcia dlatego nie mam z wami o czym pisać.
Ja prowadzę marketing internetowy i mam podpisaną umową z firmą która w porównaniu do was zarabia kokosy i to legalnie bez żadnych szwindli.
A po trzecie to nauczcie się że żeby zostać kimś i zarabiać porządne pieniądze to jest jedna złota zasada której należy się trzymać a mianowicie jest to ryzyko które podjął każdy człowiek zanim został milionerem.

Aż sam siebie nie poznaje że byłem taki grzeczny w tej wypowiedzi

Ciezko cie przebic w wyciaganiu blednych wnioskow i chyba szkoda czasu.
Wiec tylko odpowiedz na epitet - Zyski w tym systemie rosna w ciagu geometrycznym wiec nasuwa sie pewna analogia co do zwrotu ktorego uzyles. Jezeli my jestesmy kretynami to ty jestes Megaoidiota. W twoim przypadku to nie obelga tylko diagnoza. To jedyne co przychodzi do glowyPoczekamy z twoimi milionami z marketingu bezposredniegi i mam nadz, ze nie omieszkasz sie pochwalici
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok