Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Prosba porada - Norwegia

Czytali temat:
Fomina Irina (411 niezalogowanych)
2 Posty
Wiking
Witam zamiescilem ogloszenie o prace w Norwegii jako wulkanizator czy jest ktos kto moglby mi odpisac czy jest szansa ta droga wyrwac sie z naszego kraju.Doswiadczenie jest kultura osobista angielski kontaktowy i wielka nadzieja.Pozdrawiam Maciej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
maka napisał:
angielski kontaktowy

To jakis nowy sposob komunikowania?
W jakim sensie? Latwo nawiazujesz kontakty, czy wymieniasz kontakty na angielski sposob?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Takich ogłoszeń jak Twoje jest bardzo dużo na forum, myślę że nie wyróżnia się niczym szczególnym
Może dopisz ile masz lat, jaki jest Twój zawód, w czym czułbyś się najlepiej itd...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Anna82 napisał:
Takich ogłoszeń jak Twoje jest bardzo dużo na forum, myślę że nie wyróżnia się niczym szczególnym
Może dopisz ile masz lat, jaki jest Twój zawód, w czym czułbyś się najlepiej itd...

Przeciez napisal, ze jest wulkanizatorem z kultura
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
Witam jeszcze raz.Od 5 lat wykonuje prace wulkanizatora od A doZ to znaczy nie tylko przekladki ale termopres itd z kolem od osobowek i busow potrafie wszystko do tego wymiana klockow olej.Jezeli chodzi o ten angielski to chodzilo oto ze nie mam problemow z osluga klijenta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok