Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Potrzebna opiekunka - Norwegia

Czytali temat:
(1491 niezalogowanych)
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Szukam opiekunki dla moich dzieci, dwa razy w tygodniu od godz. 14.30 do ok.18.30. Płacę 300 nok za jedno popołudnie/wieczór. Być może w tym miesiącu wypadnie więcej dni. Praca w Skotselv, Øvre Eiker Kommune. Dzieci jest troje, ale najstarsze zajmie się samo sobą. Opieka dotyczy bardziej córeczek w wieku 1 rok i 2 lata. Pilnie!!! Opiekunka może zabrać ze sobą swoje dziecko, jeśli ma. Kontakt na priv..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
gama28 napisał:
Szukam opiekunki dla moich dzieci, dwa razy w tygodniu od godz. 14.30 do ok.18.30. Płacę 300 nok za jedno popołudnie/wieczór. Być może w tym miesiącu wypadnie więcej dni. Praca w Skotselv, Øvre Eiker Kommune. Dzieci jest troje, ale najstarsze zajmie się samo sobą. Opieka dotyczy bardziej córeczek w wieku 1 rok i 2 lata. Pilnie!!! Opiekunka może zabrać ze sobą swoje dziecko, jeśli ma. Kontakt na priv..

75 nok per time? Nie wysililas sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Optimus napisał:
gama28 napisał:

Barnepass nie jest oplacane jak praca w firmie na etacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Optimus napisał:
gama28 napisał:

Brawo za wiedzę w temacie. Jak rozumiem dorzucisz drugie tyle Poczytaj ile zarabia opiekunka i jakimi prawami rządzi się ten "rynek pracy". To nie Warszawa, proszę Pana!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
75 kr to i tak dużo nie które dziewczyny pracują za 30 nok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Anna82 napisał:
75 kr to i tak dużo nie które dziewczyny pracują za 30 nok

A to netto czy brutto?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
To cholernie ciezka praca, wolalbym doly kopac- mowie serio!
I jeszce mamuski maja postawe roszczeniowa. Serio lepiej zajac sie czyms innym. Podziwiam kogos kto jest w stanie opiekowac sie cudzymi dziecmi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Ja się opiekowałam dwójką cudzych przez 7 mies mając dwoje własnych i będąc w ciąży. Czasem miałam jeszcze jedno dochodzące. Jak widać przeżyłam. Brałam 75 nok i tyle samo chcę zapłacić.
Praca z dziećmi jest ciężka, owszem. Dlatego już tego nie robię. I teraz wychodzę do pracy w sklepie, żeby... odpocząć od moich maluchów. Postawy roszczeniowej nie mam. Dzieci mają być nakarmione, jedno przewinięte i wszystkie zadowolone. Nawet na zewnątrz o tej porze nie muszą już wychodzić. Byle nie siedziały cały czas przed TV, ale trochę mogą. A poza tym moje maluchy śpią prawie do 16, więc pierwsze 1,5 godz to w sumie przerwa na kawę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok