Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ja jestem stara szkoła i byc moze nie ogarniam czegos co dot.sierpnia 2009......

zgodnie ztym co piszesz, to ja powinienm odbyc taki kurs (36h), poniewaz prawo jazdy c+e zrobiłem w 1994 roku........

jest nas tu polaków spora grupa C+E jak równiez C i nikt z moich znajomychc kierowców nic o tym nie wie.....

norki tez nie potwierdzaja tego o czym piszesz.......

Jestes kierowcą ugly?

bo z tego co piszesz, to jezdzisz,ale bardziej teoretycznie niz praktycznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...szkoda

mojej klawiatury

ja nie mam racji,urzednicy statens vegvesen sie nie znaja (karte wyrobili mi oczywiscie przypadkowo)

do tego,ciebie i twoich kolegow przepisy nie obowiazuja (bo o nich nie slyszales)

fajnie jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jest bosko

ty sie uspokój ugly : )
ja pytałem o karte w 2006 roku, a wtedy miałem tymczasowy numer i komputer odmówił mi karty......

wiec beklager ugly > masz racje : )

teraz lepiej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Patryk Sporysz
(sporii)
Wiking
Witaj kolego, zapomniales chyba co to znaczy chujnia, jesli uwazasz ze praca po nocach czy na smiecierkach za stawko norweskie to chujnia, polecam wroc do kraju bedziesz pracowal po nocach jak ja mam 15 punktow codziennie 2500kg towaru zaladowac wyladowac 6 dni w tygodniu oczywiscie bez urlopu bo tako malo kto otrzymuje teraz a jak ci sie cos nie podoba to ci powiedza ze inna prace mozesz sobie znalezc a to wszystko jest warte bagatela 2500 zl za miesiac. Wiec moze skoncz gadac glupoty o chujnich tylko zejdz na ziemie bo kazda praca w norwegii jest lepsza niz jaka kolwiek w polsce, bo nawet jesli cie traktuja chujowo to zarabiasz 4 razy albo i wiecej niz tu!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Dziekujemy za odgrzanie watku, ktory ma ponad trzy lata.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
Witaj kolego, zapomniales chyba co to znaczy chujnia, jesli uwazasz ze praca po nocach czy na smiecierkach za stawko norweskie to chujnia, polecam wroc do kraju bedziesz pracowal po nocach jak ja mam 15 punktow codziennie 2500kg towaru zaladowac wyladowac 6 dni w tygodniu oczywiscie bez urlopu bo tako malo kto otrzymuje teraz a jak ci sie cos nie podoba to ci powiedza ze inna prace mozesz sobie znalezc a to wszystko jest warte bagatela 2500 zl za miesiac. Wiec moze skoncz gadac glupoty o chujnich tylko zejdz na ziemie bo kazda praca w norwegii jest lepsza niz jaka kolwiek w polsce, bo nawet jesli cie traktuja chujowo to zarabiasz 4 razy albo i wiecej niz tu!!

Patryk..ale kogo to obchodzi..to że chujowo sie starasz w zyciu to tylko Twoja wina.

Pozatym cieciu malinaku w norwegii masz wyzsze koszty zycia..wez se kalkulator
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok