Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szukam pracy jako brukarz - Norwegia

Czytali temat:
Damian Sokalski mirek tomaszewski adam kozlowski norek353@interia.pl jamahar6 (1578 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
Witam szukam pracy przy układaniu chodników, krawężników, kostki brukowej oraz innych okładzin kamiennych. Pracę podejmę po nowym roku poniewaz mam zamiar osiedlić się w Norwegii na stałe. Obecenie pracuję w firmie brukarskiej w Polsce mam ponad 10 leteni doświadczenie w wykonywanym zawodzie brukarza. Chętnych proszę o kontakt na maila : miroslaw.krzysinski@gmail.com
Wrazie potrzeby referencje prześle mailem.

Ponizej przedstawiam kilka moich prac

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kilka, czyli jedną.....
ty sie dobrze zastanów, bo tu sobie takich wzorów nie ułozysz > cena i brak wyobrazni mieszkanców tego ciemnogrodu......

Sorry ziomus, ale jak czytam, jak ktos pisze,ze chce sie osiedlic na stałe, to scyzoryk mi sie otwiera w kieszeni.......
Tacy zdolni ludzie jak ty, maja w pl w chuj roboty i to dobrze płatnej....

wiec dobrze sie zastanów i przemysl przenosiny, bo tu jest smutno, chłodno, ciemno i w ogóle do... pizdy!

Co tak stasznego moze powodowac w ludzicha chec osiedlenia sie na stałe w norwegii......

Chyba onet.pl i wirtualna.pl robą krecią robote.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok