Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Producent okien drewnianych poszukuje rynku zbytu - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz knapowicz lennox Lukal Michas Grucionc (901 niezalogowanych)
1 Post
Jan Poręba
(Jan1964)
Wiking
Witam serdecznie,
reprezentuję firmę produkującą okna drewniane bardzo wysokiej jakości z drewna egzotycznego robione na wymiar (okne typu europejskiego,typu sash, otwierane do zewnątrz, harmonijki, patio itp).
Od 2008 roku sprzedajemy nasze towary w Wielkiej Brytanii, mamy tu swoich monterów. W kraju produkujemy od 1990 roku.
Pragniemy stale poszerzać nasza działalność.
Dlatego poszukujemy osób, które były by zainteresowane wyszukiwaniem i wskazywaniem potecjalnych osób zainteresowanych oknami w Norwegii.
Wynagrodzenie (prowizję 10% od wartości okien) wypłacamy w przypadku, gdy wskazany przez Państwa klient kupi nasze okna. W celu zagwarantowania wypłaty wynagrodzenia przez nas, możemy podpisać stosowną umowę.

Oczywiście możemy również współpracować na innych warunkach...

Mozemy wykonać za darmo próbki naszych wyrobów, przygotować referencje zadowolonych klientów, foldery, certyfikaty itp.
Interesuje nas teren całej Norwegii. Gdyby okazało się, że sprzedaż będzie utrzymywała się na w miarę stałym poziomie, możemy pomyśleć o zorganizowaniu biura sprzedaży.

Wkrótce możemy się spotkać w celu omówienia współpracy.

Proszę osoby zainteresowane o wiadomośc na priv...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jan1964 napisał:
[quote...Interesuje nas teren całej Norwegii. ....[/quote]
A WASZE GOTOWE WYROBY MAJĄ COŚ TAKIEGO JAK CERTYFIKAT JAKOŚCI WYDANY PRZEZ STOSOWNY URZĄD W Norge...!?? .
A NA WASZE WYROBY WYSTAWIACIE FAKTURY NORWESKIE WRAZ Z MVA /norweski podatek/ potrzebne do indywidualnego odpisu podatkowego...? .
To tylko dwa bardzo istotne pytania z pośród co najmniej dwudziestu ,też bardzo istotnych ,jednak bez tych dwóch początkowych o pozostałych pytaniach nie ma co się rozpisywać...
ABY TU W NORGE MOŻNA BYŁO COŚ KOMUŚ OFICJALNIE SPRZEDAĆ do zabudowy w jego domu i nie tylko...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Gabrielu nie czepiajmy sie szczegolow. Napewno firma sprawdzila to wszystko-clo,podatki(vat) itd. Moze sie znajdzie jakis rodzimy handlowiec ktorego zainteresesuje ta oferta. Poniewaz ogladam jak napewno zauwazyliscie Mam Talent to napisze w ich stylu JESTEM NA TAK!!! -dla naszego przemyslu i wejscia na rynek norweski. Rodzi sie tylko pytanie czy zechca nas tutaj wpuscic chociazby z tymi oknami? Oby to bylo nasze okna na swiat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
....Gabrielu nie czepiajmy sie szczegolow.
ALEŻ SKĄDŻE ....ja...? ..
TAKIE INSYNUACJE...! .
Ja tylko się pytam tak przewrotnie....
Bo mi ludzisk szkoda ...
Napali się taki na kokosy a później ma rękę w nocniku i zamiast ściskać plik DULARÓW ...
TO I OWSZEM ŚCISKA ALE GÓWNO...! .
Każdy z tych naszych domorosłych handlowców myśli ,że zawojuje tutaj Skandynawię a później jest jedynie rozczarowanie ...bo ten rynek jest hermetyczny i zamknięty szczelnie na suwak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ups panie gabryjelu znow podwaze twoja opinie kurcze ale narazam sie na twoj gniew otoz nie jest tak do konca zamkniety szczelnie jak to mowisz sa w nim mega luki moja kolezanka otwozyła w duzym centrum handlowym sklep z towarem z importu i wiedzie sie jej z tego co wiem swietnie a i z imporem nie miała wiekszych problemow zapłaciła cło na granicy, załozyła firme płaci normalne podatki to wszystko tu w norge i zyje jak paczek w masle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok