Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

chorobowe na vikariacie - Norwegia

Czytali temat:
Eryk Gibała mariusz j (587 niezalogowanych)
11 Postów

(mientus)
Wiking
witam pracuje na vikariacie od 3 miesiecy. czy jak bym poszedl na chorobowe to bedzie to platne ?? na stronie nav-u jest napisane ze po rzepracowaniu 4 tygodni mozna isc na chorobowe płatne ale nie wiem czy tyczy sie to tez pracy na vikariacie pracuje normalnie co dzie z tym ze jest to pół etatu.jak to jest na vikariacie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
jezeli bedziesz masz stale zlecenie na prace na zastepstwo i w tym czasie przypada chorobowe to nalezy ci sie platne, jezeli w tym czasie co bedziesz chory nie przypada praca to nie. ja to przerabialam z addeco.
ale...jak to zwykle bywa z vikariatami i agencjami pracy mozliwe ze mnie zrobili w konia czy cus moze ktos wie wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mientus napisał:
witam pracuje na vikariacie od 3 miesiecy. czy jak bym poszedl na chorobowe to bedzie to platne ?? na stronie nav-u jest napisane ze po rzepracowaniu 4 tygodni mozna isc na chorobowe płatne ale nie wiem czy tyczy sie to tez pracy na vikariacie pracuje normalnie co dzie z tym ze jest to pół etatu.jak to jest na vikariacie??
Jeżeli na Vikariacie zaczniesz pajacować i pójdziesz na "Chciane Chorobowe "...
to po skończonym chorobowym , możesz już dalej nie mieć stałego zlecenia , ani jakiejkolwiek innej pracy nawet na 1/10 etatu w tej firmie ...
To że teraz masz jeszcze zlecenie ...nie oznacza , że od najbliższego poniedziałku będzie jeszcze nadal aktualne ...
TO TYLKO VIKARIAT... i nic ponad to...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Ewa Kasprzyk
(ebkas)
Nowicjusz
Przysługuje Ci chorobowe po 2 miesiącach przepracowanych. Ja pracowałam na vikariacie i choroba dopadła moje dziecko. Zapłacono mi za te dni chorobowe. Potem ja byłam chora i też mi zapłacono. Szef musi Ci dać druk do wypełnienia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok