Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

feriepenge - przepisy - Norwegia

Czytali temat:
(882 niezalogowanych)
3 Posty
artur krol
(arczislaw)
Wiking
szukam przepisu ktory mowi ze do konca czerwca 2011 r powinien byly pracodawca rozliczyc sie ze mna z feriepenge za 2010

firma probuje sciemniac ze wyplaci mi w pazdzierniku po rozliczeniu podatkowym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(wygrys)
Początkujący
poszukaj tu
ale wg mnie jest tak, że to od pracodawcy zależy kiedy wypłaca feriepenger (oczywiście mogę się mylić)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
wygrys napisał:
poszukaj tu
ale wg mnie jest tak, że to od pracodawcy zależy kiedy wypłaca feriepenger (oczywiście mogę się mylić)

... alez oczywiscie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Sethur napisał:wygrys napisał:poszukaj tu
... alez oczywiscie
Niemniej Każdy szanujący się Norweski Pracodawca wypłaca nieszczęsne "... ferie ..." w okresie poprzedzającym urlop danego pracownika , o ile nie ustalono Indywidualnie Inaczej .
A w Norge Okres urlopowy zaczyna się z Dniem 01-Czerwca ... a kończy z dniem 30 Września ... każdego roku ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
gabriel napisał:
Sethur napisał:wygrys napisał:poszukaj tu
... alez oczywiscie
Niemniej Każdy szanujący się Norweski Pracodawca wypłaca nieszczęsne "... ferie ..." w okresie poprzedzającym urlop danego pracownika , o ile nie ustalono Indywidualnie Inaczej .
A w Norge Okres urlopowy zaczyna się z Dniem 01-Czerwca ... a kończy z dniem 30 Września ... każdego roku ...

Dokladnie.. ''Alez oczywiscie'' odnosilo sie wylacznie(!) do ''(oczywiście mogę się mylić)''..

W dodatku, sposob ich naliczania i wyplacania zalezy od tego, na jakich zasadach pracujesz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok