Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praca w gastronomi - Norwegia

Czytali temat:
(735 niezalogowanych)
9 Postów
Krzysztof Borewicz
(borewicz)
Wiking
Witam!
Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda sytuacja z pracą na kuchni w Norwegii? Czy ciężko znaleźć? Czy gdybym wyjechał i poszukał na własną rękę (znając dosyć dobrze angielski, nie znając norweskiego) to czy miałbym szanse w niedługim czasie coś znaleźć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Jeżeli umiesz dobrze angielski, to masz duże szanse. Może nie od razu jako szef kuchni, przygotuj się na początek na zmywak, ale po jakimś czasie potrafiądocenić ludzi.

Wyślij mi wiadomość na priv, czy interesowała by Cię praca w Stavanger, mogę dać Ci namiar na jedną firmę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Witam i pozwole sie zapytac czy ta firma w Stavanger nadal posiada jakies wolne miejsca dla kucharzy?.Z moim norweskim kiepsko,w sumie potrafie na dobra sprawe tylko podstawowe zwroty(tyle co zapamietalem pracujac kilka lat temu w Tivoli),ale za to komunikuje sie bezproblemowo po angielsku.Mam tez referencje z UK jako kucharz.Bede wdzieczny za wszelkie rady
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
telemarek napisał:
Jeżeli umiesz dobrze angielski, to masz duże szanse. Może nie od razu jako szef kuchni, przygotuj się na początek na zmywak, ale po jakimś czasie potrafiądocenić ludzi.

Wyślij mi wiadomość na priv, czy interesowała by Cię praca w Stavanger, mogę dać Ci namiar na jedną firmę.

A ja mam pytanko czy w tej firmie potrzebują tyko kucharzy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok