Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Obrazy-pytanie? - Norwegia

Czytali temat:
(1635 niezalogowanych)
36 Postów
Mena Ż
(Mena)
Nowicjusz
Witam Jetem mama dwóch chłopców i jak nie trudno sie domsylic kura domowa. Nie wiem czy dobrze robię( bo możliwe,że kto mnie tu zbeszta ) ale chyba wrato, mam nadzieję Moze znajdzie sie kto zaintereowany moja oferta?Narazie nie moge podjac sie pracy na wzglad na młdoszego synka ale bardzo chetnie dorobilaby cos do domku. Sprzedam obrazy gotowe oraz na indywidualne zamówienie. W cenach od 300 do 1300 nok w zalezności od wielkości obrazu. Cene umawiam indywidualnie z zamawiającym. Na terenie Saprsborga oraz Fredrikstad transport gratis. Przykładowe obrazy moga Państwo zobaczyc w galerii mojego profilu. Zaintereseowanych proszę o kontakt na priv. Chętnym wyslę dodatkowe fotki na e-mail. Polecam Mena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Dlaczego mialby ktos tutaj Ciebie zbesztac!!!!!!!!!!!!! Wg mnie swietny pomysl i bardzo dobra inicjatywa. Odezwe sie po powrocie z kraju.Powodzenia zycze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Mena Ż
(Mena)
Nowicjusz
Dziękuję ślicznie, czekam na odzew a zarazem miłego pobytu w kraju życzę. Co do obaw iż zbesztana zostanę. Nie zauważyłeś,że wiekszość z postów tutaj zostaje niegatywnie odbierana??
pozdrawiam Mena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
inicjatywa super szkoda tylko ze na allegro te same obrazy sa w bardziej przystepnych cenach ;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
EEEEEEEEEEEE nie przesadzajmy!!!!!!!!!! Poprostu po paru konkretnych odpowiedziach zaczynaja sobie ludzie jaja robic i tyle.Nudno byloby gdyby odpowiedzi ograniczaly sie tylko do "tak" lub "nie".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Travel juz sie zorientowales??? szkoda tez ze fajki i flaszeczka w polsce tez sa w przystepniejszych cenach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Negatywnie zostają odbierane jedynie głupie posty które nie mają ani początku ani końca ...
I na dodatek w większości aby zrozumieć o co w takim poście chodzi to trzeba było by być jasnowidzem .....
Jeżeli natomiast temat jest sensownie wyłożony to czego tu się można czepić ...poza tramwajem o ile na dodatek jedzie powoli na zakręcie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
szkoda tylko ze niektorzy musza komentowac komenatrze... i juz dawno sie zorientowalem bo mialem ochote kupic takie obrrazy... wiec nie byl to dla mnie nowy temat... a skoro jestes taki przemadrzaly... to zapewne wszystkie produkty w domu masz pochodzenia norweskiego tak???
naprawde nie ma sie co tutaj odzywac ... beznadziejne to forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
traveleroslo napisał:
zapewne wszystkie produkty w domu masz pochodzenia norweskiego tak???
naprawde nie ma sie co tutaj odzywac ... beznadziejne to forum
Przesadzasz i to zbytnio.... ,
na pewno puki co jest Tu większa swoboda wypowiedzi .
I co niektórzy tak jak i ja , mają większy margines w którym się poruszają ... .
"travereroslo" tak samo jak ja należysz i do innych forumowych społeczności i dobrze wiesz jakie Tam są nieraz lub w większości kłopoty z swobodną wypowiedzią i skomentowaniem czegokolwiek...
Weź na spokojnie porównaj sobie te Trzy Fora...

Zaznaczam...
Na razie ...
TU Jest LUZ... do puki nie znajdzie się jakiś nadgorliwiec i nie zacznie wprowadzać stalinowskie zasady cenzury...
Natomiast NIKT NIKOGO NIE ZMUSZA do odpowiadania w takim czy innym temacie ...ewentualnie kontynuowania dalszych konwersacji o ile staje się to nudne...
Zauważ ,że i Ja Tutaj nie ze wszystkimi się zgadzam jak zwykle , jednak omijam ich dalekim łukiem , co nie oznacza iż nie czytam ich wypowiedzi ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Mena Ż
(Mena)
Nowicjusz
Śliczne dzięki dla wszytskich ktorzy postanowili zamówić u mnie obrazki Postaram się namalować je najlepiej jak tylko potrafię i oddać w umówionych terminkach. Jednoczesnie zapraszam do dalszych zamówień Pozdrawiam Mena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok