Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pierwsza milosc ?? - Norwegia

Czytali temat:
(448 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Jedno z nowych ogloszen w dziale - towarzyskie :

oslo torp 03.09.2009.
w dniu 2-go wrzesnia,około godz 12 40 wylądowaliśmy z warszawy na oslo torp,spojrzałem głęboko w oczy pięknej kobiecie z długimi włosami,jeśli to Ty,proszę odezwij się mój mail , gdywidzecie3[<@>]tlen.pl ja z bardzo krótkimi włosami w czerwonej koszuli.S.

Fajne to Niezle musialo kolege "ruszyc"
Zycze powodzenia ! A jesli czytasz to i znajdziesz ja poprzez ten portal - pochwal sie pozniej !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
odlotowe uczucie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
a mówią że ludzie nie są romantyczni, jak widać są, oby mu się poszczęściło i oby ona czuła to samo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
hmm ciekawy temat i to piorunujące zauroczenie Kobietą coś to lotnisko Oslo ma w sobie...
..leciałam z PL do NO z przesiadką w OSL i obok mnie siedział mężczyzna taki po 40stce... no cóż, pogadało się trochę, a że z reguły łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi i jestem osobą bardzo wygadaną , podróż minęła nam bardzo szybko... ten owy Pan chciał mi w samolocie zrobić zdjęcie,ale nie zgodziłam się,no z jakiej to okazji??? i wiecie co mi odpowiedział? że jak mnie zobaczy gdzieś na lotnisku po kolejnej odprawie to mnie nagra i zrobi to zdjęcie no cóż, nie wiem czy zrobił czy też nie bo byłam zajęta odbiorem bagażu później zdaniem go i szybkim biegiem na odprawę, gdzie córka w dodatku na rękach mi spała...miałam nie całą godzinę,ale się wyrobiłam

No to czekamy na wieści od kolegi czy odnalazł tą co poruszyła jego oczy i serce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
no widzicie a mi lotnisko w oslo kojazy sie z rewizja osobista az tak wpadlam w oko panu celnikowi ... ale nic nie znalazl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Byle zona tego goscia tez nie przegladala tego portalu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kami, to się ten celnik nacieszył dłońmi co pewnie było mu przykro,że musiałaś iść dalej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Byle zona tego goscia tez nie przegladala tego portalu!

ja tam niczemu nie jestem winna, gorzej z nim jeśli żonka śledzi ten portal kolejna osoba może dostać "wiadomość" oj Panowie Panowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Jak to mowią ...do zakochania jeden krok...kiedys bylo szalone uczucie w autobusie i pociągu,i tez podobne, rozpaczliwe prośby o pomoc ....no a teraz widać przerzucili sie romantycy na samoloty.....czyli mamy postęp
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok