Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(854 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
retier1 napisał:
ulv72 napisał:
retier1 napisał:
Siedzi sobie u mnie w laptopie( a u ciebie nie?) jakaś kocina i nonstop liże mi ekran bez efektu

no wiesz, jak to bez efektu ? przeciez zdazyl cie juz wk.....c !
No tak ,ale na ekranie jeszcze są jakieś plamy

eee...plamy na ekranie ? to moze odloz juz te wiatrowke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
ale ja nawet nie wiem z której strony jest lufa czy coś takiego ,co prawda kiedyś strzelałem ale to była tylko proca a z tego raczej plamy na ekranie nie będzie hehehehe.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
retier1 - a może ta szybka z twojej strony brudna jak mu pomożesz lizać to sobie może pójdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
koniecznie trzeba kotku pomoc przeciez niedlugo mu jezyk odpadnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Marek .
(Emed)
Nowicjusz
Młodziutki ten kotek. One wszystkie tak zaczynają, od lizania ekranów , później kolejne role , jakieś większe epizody w spotach reklamowych bo córce szefa sie podobało i staję się taki gwiazdą sezonu.Lata lecą , kot zaczyna chlac za dużo mleka, deprecha i....

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Emed napisał:
Młodziutki ten kotek. One wszystkie tak zaczynają, od lizania ekranów , później kolejne role , jakieś większe epizody w spotach reklamowych bo córce szefa sie podobało i staję się taki gwiazdą sezonu.Lata lecą , kot zaczyna chlac za dużo mleka, deprecha i....

oj ten kiciuś z you tube biedny....wystraszony, ale jaki krzykliwy...

a u mnie pokazują się owieczki i lisek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok