Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wyrok. - Norwegia

Czytali temat:
(307 niezalogowanych)
1 Post

(060677)
Wiking
mam pytanko . gdzie udac sie w norwegi z wyrokiem w sprawie rozwodu i alimentow ktory zapadl w polsce aby uznano go w Norwegi ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
najpierw do tłumacza na angielski badz norweski potem do nav

ale przeciez wiesz o tym prawda kasia pancia 060677 i kimkolwiek tam jeszcze jestes
Pamietam cie z postu anulowana wiza i z tego co widze to sytuacja sie teraz odmieniła teraz to ty jestes w takiej syt ,modl sie by twoja rywalka nie dowiedziała bo tez moze doprowadzic do twojej deportacji wiesz tak w akcie zemsty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
kami to nie jest ani niebyl akt zemsty. wiec tak po krotce eks mojego faceta musi zwrocic prawie 50 tys kr nav bo miala niewazna wize a sprawa nadal dotyczy tego samego watku . moj partner dostal w polsce wlasnie rozwod i polskie alimenty bedzie placil tylko teraz musi udac sie z tym wyrokiem tak jak napisalas do nav. dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz a jak chce sam płacic to po co ma isc z tym do nav nie lepiej mu robic samemu przelewy ??? po co angazowac w to nav????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok