Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

HARDCORE NORWAY !!! - Norwegia

Czytali temat:
(894 niezalogowanych)
1 Post

(piechniczek)
Wiking
Sorki !!! chciałbym stworzyć grupę HARDCORE NORWAY jednak nie wiem jak to technicznie zrobić ... mam jakieś 2,34 podajże 3,8 promila aczkolwiek z chęcią pogadam z ludźmi którzy maja coś fajnego do powiedzenia - generalnie grupa be dzie miała ograniczone członkowstwo a ludzie beda mieli nie ograniczoną możliwość obrzucania się błotem a potem wspólnego wypicia piwa na pikniku członków grupu - czy ktoś reflektuje??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
f f
(fredric)
Nowicjusz
A będzie wciąganie kreski i bijatyki na imprezach??
Bo jak tak to się pisze mam nowy kastet(czy jakoś tak sie pisze), i se esperal wszyłem wiec będzie harkor.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
WITAM!!! a juz myślałem że temat umarł... jak najbardziej wszystko jest dla ludzi, tylko te bijatyki i kastety mi troche nie pasują . generalnie chodzi mi o dobrą zbawę bez zobowiazan i zachamowań chcesz to bierz udział nie to F.... O.. twoja sprawa dobre towarzystwo bez zachamowań na imprezach to skarb
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
katastrofa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
asia68 napisał:
katastrofa

asia68 - buraki plewić, a nie wypowiadać się o sprawach o któryvh nie masz zielonego pojecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
asia68 napisał:
katastrofa
Nie jest tak źle, każdy ma to co lubi. Jedni kochają spacery brzegiem morza o zachodzie Słońca, inni kochają szaleńcze imprezy i bijatyki. Ktoś w końcu zapełnia takie imprezy. Bijatyka jest tutaj problemem, odpowiedzialność karna i cywilna jest na tyle wysoka, że się nie opłaca. Może istnieje możliwość wynajęcia ringu i sprzętu w jakimś klubie, chętnie dołączę do legalnej możliwości obicia sobie pysków .

edit:
Można zorganizować zawody, z kibicami i nagrodą w postaci równoważnika alkoholowego medalu. Następnie grill i wspólne rozpijanie nagrody itp. Szalona impreza w połączeniu z bijatyką nie musi być domeną meneli i marginesu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
piechniczek napisał:
asia68 napisał:
katastrofa

asia68 - buraki plewić, a nie wypowiadać się o sprawach o któryvh nie masz zielonego pojecia

ty to chyba ze wsi jesteś skoro masz takie skojarzenia ?
Na ile znam swoją intuicję to mogłam się pomylić tylko do drugiego pokolenia haha
mój były też był ze wsi , katastrofa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
Dino napisał:
asia68 napisał:
katastrofa
Nie jest tak źle, każdy ma to co lubi. Jedni kochają spacery brzegiem morza o zachodzie Słońca, inni kochają szaleńcze imprezy i bijatyki. Ktoś w końcu zapełnia takie imprezy. Bijatyka jest tutaj problemem, odpowiedzialność karna i cywilna jest na tyle wysoka, że się nie opłaca. Może istnieje możliwość wynajęcia ringu i sprzętu w jakimś klubie, chętnie dołączę do legalnej możliwości obicia sobie pysków .

edit:
Można zorganizować zawody, z kibicami i nagrodą w postaci równoważnika alkoholowego medalu. Następnie grill i wspólne rozpijanie nagrody itp. Szalona impreza w połączeniu z bijatyką nie musi być domeną meneli i marginesu.

z chęcią się na to piszę, narazie niniejszy post można traktować w ramach listu intencyjnego - co z tego wyjdzie nie wiadomo... pozdro dla wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
piechniczek,jak na inwalide to pomysly masz calkie zwawe...widocznie ta pomoc ci sluzy!
ogolnie oki,pod warunkiem,ze bedzie to bloto,prawdziwe,mokre,zimne i lepkie.
taka blotna kapiel,moze byc zdrowa i orzezwiajaca,dla ciala i umyslu!

tylko skad je wziasc,to bloto,tutaj tylko woda,albo snieg z deszczem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
asia68 napisał:
piechniczek napisał:
asia68 napisał:
katastrofa

ty to chyba ze wsi jesteś skoro masz takie skojarzenia ?
Na ile znam swoją intuicję to mogłam się pomylić tylko do drugiego pokolenia haha
mój były też był ze wsi , katastrofa

ja jestem z miasta, szacun asia68 - zapraszam do klubu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok