Pytanie? Czy warto do Was przyjechac? Pewnie ze warto ale mysle tak na dluzej, tez zaczolem watek. Cos o mnie: siedze sobie w Szwecji a w zasadzie cos pomiedzy Szwecja a Polska. W zasadzie nie jest tu zle, ale tak nie do konca. I nie chodzi tylko ze dzis mroz byl taki ze gdy szedlem do pracy zamarzla lza na mym policzku.
Na jakims forum w gazecie.pl ktos napisal ze w Norwegii przychodzi z pracy nie zmeczony. Nie wierze w bajki bo ja nie przychodze z pracy wypoczety ale moze.
Czego oczekuje. Waszych opini czy uwazacie ze w no. jest lepiej czy ze nie czyli gorzej albo tak samo.
Jesli sie zdecyduje to na jesien przyswajam kilka norweskich slowek. Moze tych latwiejszych
Pozdrawiam wszystkich
Na jakims forum w gazecie.pl ktos napisal ze w Norwegii przychodzi z pracy nie zmeczony. Nie wierze w bajki bo ja nie przychodze z pracy wypoczety ale moze.
Czego oczekuje. Waszych opini czy uwazacie ze w no. jest lepiej czy ze nie czyli gorzej albo tak samo.
Jesli sie zdecyduje to na jesien przyswajam kilka norweskich slowek. Moze tych latwiejszych
Pozdrawiam wszystkich