Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

CAMPING - Norwegia

Czytali temat:
Patrycja SAS Łukasz Grochot Ryszard Pobozny Piotr Rybicki Ciemnoblekitna Ciemnoblekitna Patrycja Kll (3286 niezalogowanych)
11 Postów

(norweszka)
Wiking
Witam!! Ile kosztuje wynajem pola campingowego w kragero i okolicach? I na jakiej zasadzie to dziala? jezeli ktos sie orjetuje albo zna jakies strony z cennikiem to bardzo bym byla wdzieczna za przeslanie mi go . Posiadam mercedesa viti , 4 osoby i camping 7m . Za pomoc dziekuje.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Nie wiem, ale chyba masz literufke w nicku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
www.camping.no/index.html
Może na tej stronie coś znajdziesz. My do tej pory korzystaliśmy z katalogów dostępnych w biurach turystycznych, albo na najbliższym kampingu. Trzeba pamiętać, że wymagana jest tu specjalna karta, bez której nie zatrzymasz się na kampingu, ale można ją kupić na każdy, obowiązuje na całą Skandynawię i opłaca się ją co roku, coś koło 200 nok. Poza tym to cen już nie pamiętam, ale coś koło 220 nok wzwyż (3 lata temu). Zależy oczywiście od miejsca, wielkości i dostępnych atrakcji na kampingu. Ostatnio korzystaliśmy z kampingów w Szwecji i Danii. Tam ceny są niższe. Według katalogów potrafi być między nimi sporo rozbieżność.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(norweszka)
Wiking
Gdzie moge kupic ta karte?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Na pierwszym lepszym kampingu dostaniesz kartę tymczasową, na pewno cię o nią zapytają. Potem dostaniesz już tę właściwą pocztą i co roku przy pierwszej wizycie na campingu będziesz musiała ją opłacić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Sethur napisał:
a jak myślisz kturom głufkom mysli? kturom do kamery wystafia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
jasta102 napisał:
Sethur napisał:
a jak myślisz kturom głufkom mysli? kturom do kamery wystafia

Hmmmm... yyy... mmm... camping?..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok