Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marian marianski Marek Bartys Jk Hh Pawel Kortas MartinBergen (4296 niezalogowanych)
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Oki
niektórzy zarzucają mi skąpstwo :
dorzuce papierosa tuż po i szampana tuż przed............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
toja napisał:
masz racje Krzysztof-mieliśmy Ci pomóż w poszukiwaniach kobiety a tu jak w każdym wątku jakaś ofiara się trafi.Zawsze ktoś czegoś się czepnie,ja to mały pikuś w porównaniu z innymi postami,ludzie w ogóle się nie znają a oceniają.Ja w tym temacie już się nie wypowiadam i w innych też mało się udzielam,ponieważ są o wiele mądżejsi ode mnie.Powodzenia

Toja ,nie przesadzaj ,pomoz blizniemu w potrzebie ............
olej ofiary , i zapodaj mi tu jakiegoś pomysła ??
jak tu wyrwać jakąś kobitke ....
nobo chyba się na tym znasz ?? jesteś Kobitą czy nie ???
Masz Ikre ??? pomożesz bliżniemu w potrzebie ???
no to do dzieła i czekam na pomocną dłoń ...........
ps
nie mazgaj się jak baba bądz jak chop ......
badz twarda jak tomi johanes w: Gonionym !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
szukasz i szukasz ....jeszcze nie zgłosiła się żadna ????
jak tak dalej będzie szło to przyjdzie ci płacić ...............albo ściągnąć coś jeszcze na focie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
agnieszkaj81 napisał:

Jak mowi moj tata "zboczncem jest facet,ktory oblapuje drugiego faceta a nie taki,ktoremu w glowie fajne cycuszki i takie tam".

A mnie zżera ciekawość, czy twój tata chodzi do kościoła, bo ja tam widziałem jak się faceci czasem obłapują, a nawet całują po ręku. do tego zakładają jakieś śmieszne torby po mące na głowę i trzymają takie duże zakrzywione kije

Nie wiem do jakiego kosciola chodzisz. W naszym miescie jest katolicki i jest kulturalnie w nim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
[quote]jasta102 napisał:
agnieszkaj81 napisał:

Jak mowi moj tata "zboczncem jest facet,ktory oblapuje drugiego faceta a nie taki,ktoremu w glowie fajne cycuszki i takie tam".

A mnie zżera ciekawość, czy twój tata chodzi do kościoła, bo ja tam widziałem jak się faceci czasem obłapują, a nawet całują po ręku. do tego zakładają jakieś śmieszne torby po mące na głowę i trzymają takie duże zakrzywione kije

wszedzie gdzie zajdziesz musisz zostawić swój znak : kupa gówna z chorągiewką tu byłem jasta102??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
szukasz i szukasz ....jeszcze nie zgłosiła się żadna ????
jak tak dalej będzie szło to przyjdzie ci płacić ...............albo ściągnąć coś jeszcze na focie

jak się ma jakaś zgłosić ??skoro jasta wepchał tu swoj dziób ,zostawił swoje wydzieliny to uciekły
zresztą ja też uciekam z tego tematu ,dopuki nie przyjdzie huragan i posprzata po nim
zanim nie przewietrzy smrodu i zmyje gowna ..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(kamil85)
Wiking
W razie jak byście nie znaleźli żadnej chętnej to podaje wam przydatny link

www.smog.pl/wideo/9540/jak_zrobic_sztuczna_pochwe/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sailor)
Wiking
jak się ma jakaś zgłosić ??skoro jasta wepchał tu swoj dziób ,zostawił swoje wydzieliny to uciekły
zresztą ja też uciekam z tego tematu ,dopuki nie przyjdzie huragan i posprzata po nim
zanim nie przewietrzy smrodu i zmyje gowna ..........[/quote]

jasta wyrazil (ironicznie) swoj poglad na temat KRK. Mozesz sie z tym zgadzac lub nie. Natomiast twoja wypowiedz jest na poziomie rynsztoka - prymitywna i calkowicie pozbawiona humoru. Pozostawia jedynie niesmak. Nie wspomne juz o ortografii...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
sailor napisał:
zanim nie przewietrzy smrodu i zmyje gowna ..........

jasta wyrazil (ironicznie) swoj poglad na temat KRK. Mozesz sie z tym zgadzac lub nie. Natomiast twoja wypowiedz jest na poziomie rynsztoka - prymitywna i calkowicie pozbawiona humoru. Pozostawia jedynie niesmak. Nie wspomne juz o ortografii...[/quote]
nie czytalem nic o KRK ,czytałem kilka wypocin ,a szczegulnie w temacie psow ,zagotowałem deko ,a co do ortografi ,moze masz racje ,nie konczylem polonistyki i nie byłem orłem z ortografii,ale mozesz sprawdzić jak dyktando .......
a co do rynsztoka to juz twoje zdanie,kilka osob jest innego zdania
zreszta stać mnie na mocniejsze słowa ,ktorych nie uzyłem tylko zewzgledu na innych uczestnikow forum...............
ale gdy znajde ten post o KRK to wtedy moze popłynąć rynsztok..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
kamil85 napisał:
W razie jak byście nie znaleźli żadnej chętnej to podaje wam przydatny link

www.smog.pl/wideo/9540/jak_zrobic_sztuczna_pochwe/

mam uczulenie na lateks
ale dzieki
Zgłoś wpis