Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

norweskie seriale???? - Norwegia

512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
ogladacie jakies norweskie seriale w TV? jakis mi by sie przydal taki po 20 minut dziennie jako pomoc naukowa
jak ktos ma jakis taki ktory poleca to niechaj da znac, dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja pamiętam tylko jeden tytuł "Hotel Cezar", oglądałam w fitness club przy bieganiu na bieżni, akurat ten puszczali. Oglądałam, ale nie słuchałam, hehe. To chyba norweski , a właściwie norweska opera mydlana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
dzieki gama poszukam w programie, wlasnie o taka opere mydlana mi chodzi, bo wiadomosci juz mam po dziurki w nosie
inne? nikt nie oglada, wszyscy pewnie telewizje PL maja hyh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja polskich nie oglądam, norweskich też nie, żadnych prawdę mówiąc, no Gotowe na Wszystko tylko, gdy jest nowa seria
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Ja lubie seriale o prawdziwych ludziach. Jest pelno takich. Svinesund, reisefeber, unge mødre...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Andrzej Kowalski
(Akunezumi)
Wiking
Witam
Zna ktoś moze jakieś linki do norweskich portali z filmami/serialami online? Nie chodzi tu tylko o seriale norweskie lecz tez zagraniczne z dubbingiem norweskim.
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Jedyny serial, którego reklamy czasami widuję to hotel Cezar. Słyszałam, że jest nudny jak flaki w oleju i bezdennie głupi, ale cóż, sama szukałam serialu jako pomoc naukowa to ten się nadaje chyba
Nie, jeszcze nie zaczęłam go oglądać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok