Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

mam dola - Norwegia

Czytali temat:
(6515 niezalogowanych)
9 Postów
Ryszard Janczyk
(rumun10_11)
Wiking
czy sa ludzie ktorym mozna sie zwieżyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariolka)
Wiking
oczywiście że tak ,napewno będzie Ci lepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Ryszard Janczyk
(rumun10_11)
Wiking
wielkie dzieki za odezwanie sie mam maly bol siedze w norwegii 2 lata mam rodzine zone i 8 corke wiadomo przyjechalem zarobic i dac leprzy byt rodzinie ale kiedy teraz opuszczalem dom w polsce corka zapytala sie mnie z lezkom w oku czy ja kiedys z niom bede tak mnie to boli widze jej oczy co noc nie wiem co mam robic jestem zaradnym facetem zawsze mialem prace ale nie za takom kwote jak tu mojej zonie to odpowiada a mnie nie zabardzo tak mi glupio samemu przed sobom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariolka)
Wiking
HEJ!!!!!!!!!!!!!!!!
Napewno nie jeteś jedyną osobą,która ma taki problem większość rodzin polskicc żyje tak jak Wy.Ja z mężem mam tak samo tylko mój mąż jest już poza granicami 7 lat.Miel
Mamy z tego okresu dobre i bardzo złe wspomnienia ale wszystko można przetrwać.
Też mamy dosyć juz tej rozłąki i postanowiliśmy że zamieszkamy razem w NO.Zaproponuj swojej żonie aby przyjechala z córką do Ciebie,mala pójdzie do szkołyy żona do pracy i będziecie Wszyscy razem - problem sie rozwiążę.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Paweł Bia
(kanion16)
Wiking
na pewno tak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
A ja bym pogoniła żonę do pracy w Polsce i jak będziecie pracować razem na pewno będzie Wam lepiej córka potrzebuje ojca a ojciec potrzebuje córki i te argumenty powinienieś swojej żonie przedstawić. Naprawdę nie rozumiem jak można być tak egoistycznym Czy dla niej nie jest ważniejsza rodzina? Kasa tylko się liczy?

Jeszcze jedno rozwiązanie abyś tu ściągnął rodzinkę tylko czy wtedy będzie Cię stać na utrzymanie jej tutaj i czy żona nie będzie się tu nudzić

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariolka)
Wiking
uważam że jeżeli jest rodzina koło Ciebie to obojętnie gdzie się mieszka to nie można się nudzić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
mariolka napisał:
uważam że jeżeli jest rodzina koło Ciebie to obojętnie gdzie się mieszka to nie można się nudzić

A jednak można i niejedna żona mojego znajomego się tu nudzi. Nie ma koleżanek nie ma mamy wolą siedzieć w Polsce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Paweł Jankowski
(blacha)
Wiking
zawsze mozna kogos poznac wiem cos o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariolka)
Wiking
To zależy od nas samych,od naszego charakteru i jak sobie potrafimy zorganizowac czas.pozdrawiam kolega dal dobry pomysł
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok