Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

bergen-trondheim? - Norwegia

Czytali temat:
(751 niezalogowanych)
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
czym najlepiej lecieć z bergen do trondheim, jeżeli chcę wylecieć rano, a wrócić wieczorem, względnie popołudniu? no i jeszcze chciałabym bez przesiadek, w weekend. może ktoś z was ma doświadczenie, jeżeli chodzi o takie połączenie? zupełnie nie mogę znaleźć niczego dla siebie. sprawdziłam sas, norwegian i wideroe. jest jeszcze inny przewoźnik krajowy?
przy okazji pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
najłatwiej i najszybciej, a w dodatku za darmo, byłoby na miotle. można również zapłacić za norwegiana w sobotę o 12 55 z Bergen i powrotny 15 25 bądź 20 45 z Trondheim w niedzielę.czy to tak naprawdę trudno zrozumieć ten rozkład lotów. czy to jednak prawda, że 80 % Polaków to analfabeci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
jasta102 napisał:
najłatwiej i najszybciej, a w dodatku za darmo, byłoby na miotle. można również zapłacić za norwegiana w sobotę o 12 55 z Bergen i powrotny 15 25 bądź 20 45 z Trondheim w niedzielę.czy to tak naprawdę trudno zrozumieć ten rozkład lotów. czy to jednak prawda, że 80 % Polaków to analfabeci?

Zgadza się że 80% Polaków to analfabeci ,a potwierdzeniem tego niech będzie>>>>>>>>>>>

saka napisałacytat) sprawdziłam sas, norwegian i wideroe. jest jeszcze inny przewoźnik krajowy?"

niech kapusta kiszona będzie z tobą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
nielsen susana
(siostra Marka)
Wiking
I slonina z cebula skropiona octem.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
saka napisał:
czym najlepiej lecieć z bergen do trondheim, jeżeli chcę wylecieć rano, a wrócić wieczorem, względnie popołudniu? no i jeszcze chciałabym bez przesiadek, w weekend. może ktoś z was ma doświadczenie, jeżeli chodzi o takie połączenie? zupełnie nie mogę znaleźć niczego dla siebie. sprawdziłam sas, norwegian i wideroe. jest jeszcze inny przewoźnik krajowy?
przy okazji pozdrawiam

No właśnie, czy tak trudno zrozumieć pogrubiony tekst?
Zanim nazwiesz jasta102 kogoś analfabetą to zastanów się czy sam nim nie jesteś.
Sobota i niedziela to nie jest ten sam dzień.
Szukajcie dalej profesorowie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Grzes203 napisał:
saka napisał:
przy okazji pozdrawiam

No właśnie, czy tak trudno zrozumieć pogrubiony tekst?
Zanim nazwiesz jasta102 kogoś analfabetą to zastanów się czy sam nim nie jesteś.
Sobota i niedziela to nie jest ten sam dzień.
Szukajcie dalej profesorowie.

Ty Grześ i taka jedna tu niewiasta to lubicie coś cytować w pół zdania
chcę wylecieć rano, a wrócić wieczorem, względnie popołudniu? [/b]no i jeszcze chciałabym bez przesiadek, w weekend
no i gdzie tu mowa o jednym dniu, tu jest mowa o weekendzie. należysz jednak do większości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
jasta , staram się w swoich postach umieszczać maksimum informacji, bo wiem, jak czyta się te lakoniczne. im dłużej czytam mojego posta, tym mniej rozumiem twojego.
dziękuję za pomoc i rzeczowe informacje;
houk!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Szkoda mi czasu na ciebie jasta.

Zazwyczaj używam tej wyszukiwarki:
www.skyscanner.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
dzięki grzesiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Grzes203 napisał:
Szkoda mi czasu na ciebie jasta.

a i tu się w pełni z tobą zgadzam. ty nie trać czasu na mnie, ani nawet na MojąNorwegię. ty się weź może na początek za elementarz, a potem za podręczniki do języka polskiego klas wyższych trochę, i staraj czytać na głos ze zrozumieniem treści. na początku będzie trudno, ale się nie załamuj. z czasem na pewno będą postępy. analfabetyzm to naprawdę przykra przypadłość w XXI wieku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok