Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

lekcje - Norwegia

Czytali temat:
(366 niezalogowanych)
1 Post
dariusz robert
(dariuszboruk)
Wiking
Witam! Poszukuje kogoś kto udziela lekcji norweskiego na skype.Norweski od podstaw.Od paru tygodni uczę się sama korzystając z rożnych dostępnych kursów i już dalej sama nie dam rady.Potrzebuje kogoś kto mi to rozjaśni:budowa zdania-to jest dla mnie mega problem,kiedy jakie zaimki,przyimki,spójniki,przysłówki.Potrzebuje" paru" lekcji u kogoś kto naprawde zna się na tym i potrafi wytłumaczyć.Znalazłam już jedną Panią w Oslo,nie twierdzę ze ta Pani nie posiada wiedzy bo pewnie ją ma ale żeby udzielać lekcji i brać za to kasę trzeba jeszcze umieć tę wiedzę przekazać.Jeśli ktoś zna jakiś namiar bardzo prosze o kontakt inea39@interia.pl
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Ulka XXX
(Ulka12)
Wiking
Witam, gdybyś znalazła taka osobę , to bardzo proszę o kontakt ze mną , gdyż tez jestem w trakcie poszukiwań dobrego nauczyciela który potrafi nauczać Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Myślę, że to będzie bardzo łatwe, bo już parę niewiast przedstawiało się tu jako wspaniali pedagodzy z Polski, do tego bardzo biegłe w norweskim.
lykke til
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Wszelkie informacje odnośnie nauki norweskiego on-line znajdziecie TUTAJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj