Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

adecco poland - Norwegia

Czytali temat:
(1080 niezalogowanych)
6 Postów
ROMEK AMBROZIAK
(romek7710)
Wiking
Witam wszystkich
Czy korzystaliście z pośrednictwa pracy adecco? chciałbym wyjechać do Norwegii do pracy a oni maja sporo ofert.proszę o poradę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Jarek Klein
(sho2)
Wiking
najlepiej jak wejdziesz na fora gdzie opisuja adecco kiedys mieli opinie baaaardzo zla a teraz? nie mam pojecia kiedys moj kolega zrobil u nich kurs, zaliczyl go i do dzisiaj nie dostal od nich oferty pracy. Jak placa teraz, na jakich zasadach zatrudniaja nie mam pojecia.
Kiedys mowilo sie o nich jak o pewnej ciezarowce... "od adeca trzymaj sie z daleka"
jak kiedys sledzilem forum dyskusyjne na ich temat to nie mieli dobrej opini.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
ROMEK AMBROZIAK
(romek7710)
Wiking
dzięki
a znasz może jakieś inne firmy które są wiarygodne i śmiało bez obaw można wyjechać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Jarek Klein
(sho2)
Wiking
w jakim zawodzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
ROMEK AMBROZIAK
(romek7710)
Wiking
mogę robic cokolwiek mam prawo jazdy ABTC i robie C+E wiec mysle ze kierowca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
romek7710 napisał:
mogę robic cokolwiek mam prawo jazdy ABTC i robie C+E wiec mysle ze kierowca

Nie mozesz robic czegokolwiek, tylko to, na co posiadasz udokumentowanie wyksztalcenie. Adecco czy inna firma nie przyjmie od ciebie aplikacji z napisem *moge robic cokolwiek*.
Jako kierowca masz szanse, zrob kurs norweskiego jesli nie mowisz w tym jezyku i prace znajdziesz. Poza tym np. w oslo potrzebuja motorniczych metra.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
ROMEK AMBROZIAK
(romek7710)
Wiking
dzieki za odpowiedz a jak udokumentowac wyksztalcenie dokumenty musze przetlumaczyc na norweski? a co z doswiadczeniem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
romek7710 napisał:
dzieki za odpowiedz a jak udokumentowac wyksztalcenie dokumenty musze przetlumaczyc na norweski? a co z doswiadczeniem?

Może by tak zacząć od zdecydowania się co potrafię robić i szukać ogłoszeń pracy w tym zawodzie?
Jak już coś sobie wymyślisz i znajdziesz ogłoszenie, to tam będzie wszystko podane:
jakie dokumenty i w jakim języku trzeba dostarczyć aby zgłosić swoją kandydaturę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
ROMEK AMBROZIAK
(romek7710)
Wiking
ok a znasz i mozesz polecic uczciwego posrednika?nie mam nikogo w norwegii a w ciemno to poprostu sie boje jechac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
romek7710 napisał:
ok a znasz i mozesz polecic uczciwego posrednika?nie mam nikogo w norwegii a w ciemno to poprostu sie boje jechac

ale w jakim zawodzie?????????? znajdź ogłoszenie podaj nazwę pośrednika i tego jakie warunki oferuje to może ktoś coś więcej napisze, a nie tak ja chce do Norwegii.

Informacji o adecco szukaj w archiwum bo trochę tu było opisywane już.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok