Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Krople do nosa dla dzieci - Norwegia

Czytali temat:
Marta1910 (816 niezalogowanych)
24 Posty

(olaoskar)
Wiking
Witam wszystkich!!!
Czy zna ktos moze jakies dobre norweskie krople dla dzieci na ropny katar? Moja 5 letnia corka od przeszlo miesiaca ma ropny katar teraz doszedl kaszel i strasznie ropieja jej oczka.Bylismy u lekarza, ale nic nie zapisal powiedzial ze katar to normalne sam przejdzie. Z gory dziekuje za odpowiedz.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie bagatelizuj tego. Krople do nosa nie pomogą, dziecko ma zapalenie spojówek, potrzebny jest antybiotyk w kroplach do oczu. Idz do lekarza jeszcze raz, powiedz ze ropieją oczy.
Wazne - wszyscy ktorzy mieli z dzieckiem kontakt sa najprawdopodobniej zarazeni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(olaoskar)
Wiking
Hilton Ty mnie nie strasz!!! Do oczu mam neomycyne tj. masc z antybiotykiem smaruje jej 2 razy dziennie mam nadzieje ze pomoze, ale to wszystko od tego cholernego kataru. Nie moze tego wydmuchac wszystko jej gdzies stoi u gory.Kupilam wode morska i taki olejek mietowy do inhalacji , ale niestety nic nie pomaga.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie strasze. Wszystkie dzieci moich znajomych w tym moje to ostatnio przechodzily. Zapalenie spojówek buierze sie z brudu, tzn. dzeicko ma brudne rece i pociera oczy, albo wyciera sobie nos z kataru a potem oczy.
Idz do lekarza, katar ropny to powazna sprawa i jeszcze te spojówki.
Skąd wiesz, ze powinnas jej smarowac oczy neomecyną? Wiesz ze mozesz jej zrobic krzywde?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok