Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

witam - Norwegia

Czytali temat:
(532 niezalogowanych)
9 Postów

(gulq.22)
Wiking
Witam mam pytanko moze ktos wie gdzie mozna zdobyc wieksza ilosc odziezy uzywanej ?? za kazde info dziękuję i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wydaje mi się, że najłatwiej to będzie zdobyć odzież używaną na jakiejś wojnie. Tylko najlepiej byłoby samemu przeżyć i do tego wygrać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(gulq.22)
Wiking
jasta102 jesli nie potrafisz pomoc to chociaz nie zasmiecaj !!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
eee tam kupić nie chcesz, ukraść chyba też nie, to nie widzę innej możliwości zdobycia. Jakiś czas temu były zdjęcia w norweskich gazetach jak Polak nurkuje przez klapę i wyciąga z tego ich kontenera wystawianego przez tutejszy odpowiednik Armii Zbawienia do którego wrzucane są większe ilości odzieży używanej. Ale i squrwiel narobił wstydu to lepiej nie mówić. Chyba nie o taki sposób zdobycia chodziło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...u mnie w szafie - pomoglem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(gulq.22)
Wiking
mogę kupic lecz bardzo wazna jest cena ... a jesli kolega panladny ma duzo nie potrzebnych ciuszkow to spoko , biore wszystko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja rowniez uwazam ze bardzo wazna jest cena Wiec moge ci sprzedac ciuszki po mojej corce w cenie nie mniejszej niz poszlby na allegro.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(gulq.22)
Wiking
moze troche nie jasno napisalem chodzi mi o duze ilosci np 50kg 200kg 500kg czy 5 ton i myslalem ze ktos moze ma adres czy wie gdzie mozna nabyc taki towar,wiadome jest chyba ze poszloby to na polski rynek ale nie allegro trzeba robic zdjecia siedziec godzinami przed kompem,godziny w kolejkach na poczcie a na koniec jeszcze placic prowizje ktore nie sa male po miesiacu sprzedazy,juz przerobione , lepiej powiesic na wieszaku i czekac az sie sprzeda a w pl duzoo kobiet lata po lumpikach wiec nie jest tak zle jesli ma sie dobry towar niestety anglia juz sie konczy w tym temacie,ze szwecji zaczynaja zwozic a ja chcialem z norwegii poniewaz tutaj pracuje jak zjezdzam do pl to samochodem wiec transport juz tez zalatwiony ....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Tu wszyscy wrzucają odzież do kontenerów Fretex. Część z tej odzieży Fretex sprzedaje, a co dzieje się z ewentualną resztą to nie wiem. Generalnie zajmuje się tym Czerwony Krzyż/Fretex, więc zakładam, że odzież trafia do biednych.
www.fretex.no/newsread/
Myślę, że nie pozostaje ci nic, jak zapytać ich bezpośrednio o szczegóły i czy w ogóle jest taka możliwość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok