Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

badania hormonalne - Norwegia

Czytali temat:
BEATA GORGOL xd Hs Karolina . Izabela B Andrzej Rakowski Ona 88 dominikaaa09 Monikka1 eliza13 Dominik Myszoglad Pawel864 Angel777 lukki 41 (2847 niezalogowanych)
22 Posty
Wiking
Lekarz, u którego byliśmy w Polsce kazał zrobić mojej żonie badania hormonalne. Z tego co mi wiadomo tutaj trzeba najpierw iść do lekarza rodzinnego i on dopiero wypisuje skierowanie na takie badania. Czy to jest prawda? Jak długo trzeba czekać na wyniki?
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
wszedzie najpierw trzeba isc do lekarza rodzinnego, on wydaje skierowanie do specjalisty i na rozne badania. A konkretnie to o co chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
chodzi o TSH, LH, AMH, FSH, E2. staramy się o dziecko i mamy trochę problemów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie chodzilo mi o dokladne nazwy badan ale wlasnie o to, czy staracie sie o dziecko.
Norwegia nie sprzyja takim sytuacjom. W tym kraju po prostu albo dojdzie do zaplodnienia, albo nie, a jesli dojdzie to nikt sie tym nie przejmuje i albo sie ciąze donosi albo nie. Tu jest inaczej niz w Polsce. Lepiej aby żona zrobila te badania w Pl i zeby prowadzil ją polski lekarz tam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
W No. tez jest mozliwosc sztucznego zaplodnienia :

www.regjeringen.no/nb/dep/hod/dok/regpub...02-/3.html?id=195456

porozmawiaj na ten temat z lekarzem rodzinnym i przedstaw mu wasza sytuacje

Powodzenia
Zgłoś wpis