Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Fenomen "Dareknorge" - Norwegia

Czytali temat:
(255 niezalogowanych)
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Cos z nim jest nie tak... i trzeba to powiedziec

Czytajac wiele tematow mozna sie natknac na odpowiedzi owego goscia,ktory to notorycznie wyzywa wszystkich na forum od debili,pustakow i frajerow.
Smierdzi mi to zbyt wygorowanym mniemaniem o sobie!
Wszystko wie najlepiej,wszystko widzial,wszystko robi-tylko polakiem sie nazwac nie moze bo sie ma za kogos lepszego.
Wiec kim jestes? Bo w sumie skoro piszesz na forum polonii ktora to do piet ci nie dorasta to tez mamy prawo zachowac sie jak ty i powyzywac cie troche ale szkoda slow i sil .
Apel do Ciebie!!!! Nie musisz tu przebywac,udzielac sie,obrazac i wywyzszac.
Bez ciebie bedzie super-tak jak wtedy kiedy cie tu jeszcze nie bylo! Skad ty sie urwales?!
Narka!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Są ludzie uważający się za nie wiadomo kogo i cóż trzeba się do tego przyzwyczaić, kto "kumaty" zaraza takiego pozna

"Na świecie nie ma zbyt wielu idiotów, ale są sprytnie porozstawiani na każdym rogu"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
tak jest daris, bardzo dobrze napisane!
no i swietny schemat!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ta piramida jest perfect ............ klask
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ej, dlaczego tak sie pastwicie nad Darkiemnorge ?

Przeciez chłopak na zasiłku siedzi. A wiadomo co oznacza zasilek w Norwegii - roczek lub dwa latka pieniązki sa, ale jezeli pracki nie znajdzie to jego kariera sie skonczy. Bedzie na utrzymaniu trojki swoich dzieci i zone wysle do pracy.
Zastanawia mnie fakt, jak to jest mozliwe, aby taki obrotny facet jak on siedzial na zasilku?

Przypomnialo mi sie, ze dawno temu byl na forum niejaki Marcin1970 ( czy jakos tak ) i on był "kierownikiem Norwegów" ciekawe jak sie jego kariera potoczyła? Czy moze zasiłek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Dobrze ujety schemat ale moim zdaniem nie tyczy sie tylko do Darka z Norge. Niestety pojawia sie tu wiecej takich osob. Ja na przyklad wchodze na forum, zeby podyskutowac z madrymi ludzmi o interesujacych sprawach, ale sa tez tacy,ktorzy maja nudne zycie i jedynym sposobem zeby je sobie urozmaicic i sie troche wyzyc jest wyzywanie innych osob na internecie. Moze to po prostu takie hobby?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
agnieszkaj81 napisał:
Dobrze ujety schemat ale moim zdaniem nie tyczy sie tylko do Darka z Norge. Niestety pojawia sie tu wiecej takich osob. Ja na przyklad wchodze na forum, zeby podyskutowac z madrymi ludzmi o interesujacych sprawach, ale sa tez tacy,ktorzy maja nudne zycie i jedynym sposobem zeby je sobie urozmaicic i sie troche wyzyc jest wyzywanie innych osob na internecie. Moze to po prostu takie hobby?

O to właśnie chodzi, nie napisałem że to tylko (jeśli ktoś zasugerował się tematem) o nim mój post jest.

Dla niektórych taka terapia w postaci wywyższania sie i jechania po innych jest najłatwiejszym sposobem dowartościowanie się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nie wiedzialam ze bidulek na zasilku jest bo cytujac jego slowa to"tylko biedaki bez wstydu siedza na zasilku" Wspolczuc pozostaje osobom w jego poblizu
W ktoryms momencie napisal gdzies tam ze bez sensu jest siedzenie na tym forum bo tu tylko pustaki,wiec sluchajcie Moze Sie Zawinal Stad Juz nie nie to pewnie tylko marzenie,bo tacy jak on to teraz przeciez pracy chodza i szukaja-zeby nie bylo ze z wlasnej woli na zasilku siedzi-wiec pewnie wroci niedlugo i napisze riposte ze nam sie odechce w sumie jakby byl madrzejszy to by nie odpowiadal nie? bo to ze temat dotyczy jego to nie znaczy ze mu wolno glos zabierac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok