Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

poczta - Norwegia

Czytali temat:
greg lewandowsky Vilemo Igrek Sylwia Handzel (1735 niezalogowanych)
3 Posty

(andreas01)
Wiking
Witam mam pytanie jak moge upowaznic mojego kolege do odbioru listu poleconego na poczcie w norwegii.
Bo jestem obecnie w pl i bede do koca roku a czekam na polecony list z banku
czy idzie to jakos załatwić internetem?
prosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Ozen sie z nim.. Nie, sorr.. zonom tez nie wydaja poleconych..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
andreas01 napisał:
Witam mam pytanie jak moge upowaznic mojego kolege do odbioru listu poleconego na poczcie w norwegii.
Bo jestem obecnie w pl i bede do koca roku a czekam na polecony list z banku
czy idzie to jakos załatwić internetem?
prosze o pomoc

A co w tym liscie z banku bedzie, ze on polecony? Bo jak 43 lata jestem w Norwegii, to jeszcze zaden list z banku, z poczty, ze skatt, od krola nie byl nigdy za potwierdzeniem odbioru. Listy z karta bankomatowa i z pin kodem tez nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Niektore banki zadaja potwierdzenia odbioru umowy o kredyt na poczcie. W takiej sytuacji robia kopie dokumentu i musiasz sie osobiscie podpisac. Wtedy dostajesz umowe a za kilka dni kase na konto. GE money bank tak robi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
A co w tym liscie z banku bedzie, ze on polecony? Bo jak 43 lata jestem w Norwegii, to jeszcze zaden list z banku, z poczty, ze skatt, od krola nie byl nigdy za potwierdzeniem odbioru. Listy z karta bankomatowa i z pin kodem tez nie.[/quote]

Kazdy moze nadac przesylke/list z uwierzytelnieniem odbioru. Niestety w takiej sytuacji odbierze go tylko adresat. Koszmarni formalisci. Mozna probowac upowaznienia notarialnego, da sie uzyskac w kazdej kancelarii, niestety tam tez trzeba byc osobiscie i wyskoczyc z kilku stow..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur napisał:
A co w tym liscie z banku bedzie, ze on polecony? Bo jak 43 lata jestem w Norwegii, to jeszcze zaden list z banku, z poczty, ze skatt, od krola nie byl nigdy za potwierdzeniem odbioru. Listy z karta bankomatowa i z pin kodem tez nie.

Kazdy moze nadac przesylke/list z uwierzytelnieniem odbioru. Niestety w takiej sytuacji odbierze go tylko adresat. Koszmarni formalisci. Mozna probowac upowaznienia notarialnego, da sie uzyskac w kazdej kancelarii, niestety tam tez trzeba byc osobiscie i wyskoczyc z kilku stow.. [/quote]

Czyli co ? Nie "idzie tego załatwić internetem" ????? Bez sensu ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Czyli co ? Nie "idzie tego załatwić internetem" ????? Bez sensu ....
[/quote]

No nie idzie.. hehe..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok