Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odp.:młode mamy w norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(349 niezalogowanych)
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Jest Pl gin.w Kongsvinger ale tylko na skierowanie przyjmuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
Od jakigos tygodnia mamy problem ze sucha skórka na glowie ,smaruje oliwka,wyczesuje szczoteczka ale to nic nie pomaga nadal sypia sie biale platki zluszczajacej sie skórki Sad Na poczatku myslalam ze to ciemieniucha ale nie bo to sie sypie jak łupierz Crying or Very sad Co z tym zrobic Question
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Kup sobie balsam Jason z aloe vera lub żel tej samej firmy. Ja stosowałam na ciemieniuchę, suchą skórkę, stosuję jako balsam dla siebie w tym przeciw rozstępom. Przetestowałam wiele balsamów z niższej i wyższej półki i ten nie ma sobie równych, a dzięki składowi możesz stosować go u noworodka, ja stosowałam u córci od pierwszych dni życia, bo też miała suchą skórkę www.google.no/images?hl=no&source=im...amp;oq=&gs_rfai=
Kupisz go w centrach handlowych w sklepach LIFE, które ostatnio zmieniły nazwę, ale nie pamiętam na jaką. To są takie sklepy ze zdrową żywnością, odżywkami dla sportowców, suplementami. Kosztuje ok.120 nok, ale dość często można kupić go dużo taniej, ja wtedy zawsze biorę kilka. Najbardziej odpowiada mi balsam 84% aloe vera, ale warto mieć też żel 98%, przydaje się w przypadku poparzeń na przykład.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Magdalena Jucha
(juszka124)
Wiking
hej!!

mialam podobny pproblem i robilam tak jak Ty, do skutku, czyli po prostu kontynuuj, mozesz posmarowac glowke kremem aderma, dostepny w aptece, kap tylko w wodzie z oliwka najlepiej naf, tez w aptece
dzidzio ma sucha skorke tylko na glowce czy na ciele takze??

pozdrawiam i zycze powodzenia!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
Dziecko ma tylko sucha skorke na glowie i skroniach.Przestraszylam sie troche ze to moze byc luszczyca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
To o czym pisałam powyżej powinno pomóc, moja córcia po urodzeniu miała bardzo suchą skórkę na całym ciałku, zwłaszcza na brzuszku, pomogło błyskawicznie. Nawet na ciemieniuchę jej nakładałam, dość grubą warstwę, zwłaszcza po tym jak wyczesałam i główka była w miarę oczyszczona i zaczerwieniona, zniknęło w ciągu 3 dni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok