Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Próba wybicia się nad kimś ??? - Norwegia

Czytali temat:
(957 niezalogowanych)
11 Postów
Justyna Królikiewicz
(justys2105)
Wiking
Nie wiem dlaczegp tak jest.. Mam ogłoszenie i jakas pani także (ona ma nawet dwa aby jedno było nad moim..żeby przypadkiem nikt mojego nie zobaczył ?) o przedluzaniu rzęs. Wczoraj wtawiłam dwa zdjęcia, a ona także tak zrobiła..Wczesniej tego nie miała, a o wilele prędziej miała ogłoszenie(teraz dwa ) Co to ma znaczyc ..Zazdrośc czy coś innego Dlaczego polak tak polakowi robi? Ciekawe co jeszcze zrobi???? Jak zna odp na moje pyt to napiszcie . Z góry dziękuje Justyna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Justyna Królikiewicz
(justys2105)
Wiking
Już nie ma dwóch ogłoszen bo prawdopodobnie jedno wygaslo. Niedługo mi sie kończy termin z ogłoszeniem i je wznowie . Bede widniala nad *ta panią* i jestem ciekawa czy znowu wykupi dodatkowe ogłoszenie aby byc wyżej ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
To sie nazywa kapitalistyczny marketing... Nie ma sensu dorabianie polakowilcznej filozofii..
Mocy pomyslow i fantazji oraz szczere powodzenia... obu paniom..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
konkurencja i wolny rynek każdy robi co chce, a to że kopiuje twoje sposoby na zareklamowanie się , hmm brak pomysłów? (nie zabronisz jej tego, a i ludzie po zdjęciu mogą się zasugerować gdzie lepsze usługi)
Zamieszcza kolejne ogłoszenia, cóż chce być bardziej widoczna ot co.

Narodowość tu nie ma nic do tego.

Dopóki jedna nie usiłuje zdyskredytować drugiej(co chyb właśnie się dzieje??) wszystko gra.
Dla potencjalnej klientki wszystko na plus: większa konkurencja, lepsza jakość usług i mniejsze ceny, taki właśnie jest kapitalizm i walka o klienta.
Tu chodzi o kasę przede wszystkim i nie licz na sentymenty, zdobędziesz klientów jakością swoich usług to pocztą pantoflową sie rozniesie i będziesz miała ich w bród. Powodzenia.

P.S. Mój post nie jest sponsorowany przez żadną ze stron, nigdy w życiu sobie nic nie przedłużałem, a wszystkie długości są u mnie "zadowalające"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Nic straconego Zuzu.. Polecam tipsy na imprezy pt. Odmienne stany swiadomosci. Sam(!) sobie w sobote nakleilem... zeby nie bylo, ze faworyzuje ktoras z pan.. Ciekawe uczucie... do momentu, kiedy chcesz wytargac spiocha z oka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
ANETTA GROBELSKA
(anulek)
Wiking
JUSTYS jeśli jesteś dobra w tym co robisz, to nie musisz sie martwić ogloszeniem innej pani Najlepsza jest poczta pantoflowa
Sama sie o tym przekonałam

ZUZU,aż mnie zaintrygowałeś tymi dlugosciami hihi,ale ważne,ze wiesz co posiadasz
pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Może się skuszę,"lepiej chwile żałować że się coś zrobiło, niż całe życie żałować że sie czegoś nie zrobiło"

Sethur Na co kleiłeś?? "superglu", rodzima "kropelka" czy może "poxipol", zostało mi jeszcze trochę kleju do klejenia bloku silnika to może też się nada??
mają takie trzymanie tipsa to sobie można całe oko wyjąć, przepolerować o spodnie i spowrotem na miejsce ulokować

Do tej pory stosowałem naturalne sposoby przedłużania paznokci (12 cm rok ), ale jak to mawiają starzy górale:
"raz kozie.....gumowce)" trzeba spróbować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zuzu napisał:
Może się skuszę,"lepiej chwile żałować że się coś zrobiło, niż całe życie żałować że sie czegoś nie zrobiło"

Sethur Na co kleiłeś?? "superglu", rodzima "kropelka" czy może "poxipol", zostało mi jeszcze trochę kleju do klejenia bloku silnika to może też się nada??
mają takie trzymanie tipsa to sobie można całe oko wyjąć, przepolerować o spodnie i spowrotem na miejsce ulokować

Do tej pory stosowałem naturalne sposoby przedłużania paznokci (12 cm rok ), ale jak to mawiają starzy górale:
"raz kozie.....gumowce)" trzeba spróbować.

Nie wiem co to bylo, nie czytam tych chinskich krzaczkow.. Urzekl mnie natomiast aromat cyjanopanu.. Klej do blokow podejdzie.. mozna przykleic sobie blok do plecow i udawac zolwia.. A tak swoja droga, skoro juz zrobilo sie zmyslowo.. Piles moze kiedys wysmienita Caol Ila 12?.. Hardcore.. smakuje jak jodyna..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Justyna Królikiewicz
(justys2105)
Wiking
Wiem ,że jestem dobra Dziękuje za odpowiedz. Ja się jej nie "boje" ale nie lubie takich sposobów (chwytów jak ona robi ) Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Justyna Królikiewicz
(justys2105)
Wiking
ps.nie zawsze długośc ma znaczenie Pozdrawiam wszystkich."panią Ogłoszenie także"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok