A masz za dużo kasy i czasu aby takie forum prowadzić?
W NO są co najmniej cztery fora polonijne więc już jest w czym wybierać.
Problem jest taki że jak ktoś nie zajmuje się takim forum i pracuje nad nim tylko "z doskoku" oraz nie może się zdecydować czy ma to być forum, portal społecznościowy czy informacyjny to niestety zawsze będzie tak jak tutaj.
matmatser napisał: moze na poczatek poprowadz jeden temat? wszyscy z niecierpliwoscia czekamy na Twoje bogate doswiadczenia
Dobry pomysl
Ja proponuje watek o" Dupie Maryny i sledziowej glowie" - bedzie w nim miejsce na sex, klotnie ( jak to w kazdym watku ), na irytacje , obgadywanie pl. i no., przepisy kulinarne i co tylko dupa, przepraszam dusza zapragnie
barbara67 napisał: matmatser napisał: moze na poczatek poprowadz jeden temat? wszyscy z niecierpliwoscia czekamy na Twoje bogate doswiadczenia
Dobry pomysl
Ja proponuje watek o" Dupie Maryny i sledziowej glowie" - bedzie w nim miejsce na sex, klotnie ( jak to w kazdym watku ), na irytacje , obgadywanie pl. i no., przepisy kulinarne i co tylko dupa, przepraszam dusza zapragnie
Teraz wiemy kto jest zona Henka. Proponuje veb forum online z kamerkami i mikrofonami. ¨
Trojkaty i czworokaty mile widziane.
Czynne od 22 i jak masz 18 lat. Podanko prosze przeslac na adres: xxx@xxx.no
Można by pogadać o "Dupie Maryny".
Tylko zależy jaką dupę ma ta Maryna i czy warto o niej pogadać.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.