Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Zygmunt xxx Adam Piekarski (1928 niezalogowanych)
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
ja jestem zwierze cieplolubne sauna super sprawa
wierze ze kapiele daja wiecej niz najlepsze kremy na rynku ale z wlasnej woli nie wleze, moge popartzec acia to juz dla mnie szczyt odwagi hehehee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(acia)
Wiking
Hej Aniu ...nie namawiam to musi byc swiadoma decyzja pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
Ja sie na Sola kapalem ostatnio i nie bylem sam. Duzo Norwegow kapie sie o tej porze roku. Nie bylo tak strasznie. Caly czerwony jak rak bylem ale samopoczucie duzo lepsze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(acia)
Wiking
CZESC
Ja kapie sie w Son ... pewnie masz racje wielu ludzi kapie sie caly rok ale przyznam sie szczerze,ze tu nie widzilam nikogo pewnie z powodu miejsca..... a samopoczucie masz racje swietne.. pozdrawiam i tak trzymaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Madam_84)
Wiking
Acia, tylko szkoda, że nie jesteś z Oslo....

Strasznie bym chciała znaleźć tutaj jakąś grupę morsów - wszystkiego w życiu trzeba spróbować, a co! A skoro zimne prysznice mi nie straszne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Er1907)
Wiking
Ktoś chętny na morsowanie jak przyjdzie porządny przymrozek? Oczywiście w oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
ja wchodz w temat nawet dzis.lipa bo sniegu nie ma na rozgrzewke ale jak cos tylko priv i jestem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Er1907)
Wiking
Najpierw trzeba się dowiedzieć gdzie tutaj można.

W sobotę będąc na rybach w miejscowości Drobak, kąpały się 3 norweżki, ale to troszkę za daleko...

Może jest tutaj ktoś kto we więcej na ten temat...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
przepraszam ale bede rasista.zostanmy przy morsach polakach bo norwegowie sa rzeznikami.jak ja wpadlem z 25 do 3 sopni w 5 sek tak oni z bomby w mroz!nie wierzylem! ja tez opanuje ten "czi"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Justyna ;)
(Jena)
Wiking
ja bym chetnie sprobowala ale jesli Drøbak jest daleko dla was to Horten tym bardziej, szkoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok