Moi Drodzy!
Mam do Was kilka pytań, które mam nadzieję pomogą mi w rozwiązaniu problemu i bardzo proszę o odpowiedz.
Otóż chciałabym mojemu narzeczonemu zrobić małą niespodziankę. W związku z tym, iż nigdy nie leciał samolotem, a wiem, że byłaby to dla Niego frajda chciałam wykupić lot dla dwóch osób z Gdańska do Oslo tanimi liniami lotniczymi.
Wyskoczyć spontanicznie z samolotu, coś pozwiedzać, coś pozamulać itd
i wrócić spokojnie do Gdańska.
Pytania moje stąd takie:
-wiem, że wyląduje na lotnisku-zadupiu, skądś ta cena biletu musi się brać
.
Stąd moje pytanie. Wyląduje na Oslo Torp. Czy cena biletu do stolicy jest kosmicznie droga?
- czy tam na miejscu bez problemu dogadam się po angielsku?
- co polecacie mi, żeby koniecznie zwiedzić w Oslo, a co jest przereklamowane?
- jaka pogoda jest w listopadzie?
- ile kosztuje średnio obiad w jakiejś knajpce?
- czy znacie może jakieś tanie noclegi?
- czy znacie jakiegoś Polaka/Polkę, który w weekend mógłby nam pomóc ogarnąć troszeczkę z Oslo w ramach za jakiś towar z Polski?
Dziękuję z góry Wam serdecznie za odpowiedz!
Mam do Was kilka pytań, które mam nadzieję pomogą mi w rozwiązaniu problemu i bardzo proszę o odpowiedz.
Otóż chciałabym mojemu narzeczonemu zrobić małą niespodziankę. W związku z tym, iż nigdy nie leciał samolotem, a wiem, że byłaby to dla Niego frajda chciałam wykupić lot dla dwóch osób z Gdańska do Oslo tanimi liniami lotniczymi.
Wyskoczyć spontanicznie z samolotu, coś pozwiedzać, coś pozamulać itd

Pytania moje stąd takie:
-wiem, że wyląduje na lotnisku-zadupiu, skądś ta cena biletu musi się brać

Stąd moje pytanie. Wyląduje na Oslo Torp. Czy cena biletu do stolicy jest kosmicznie droga?
- czy tam na miejscu bez problemu dogadam się po angielsku?
- co polecacie mi, żeby koniecznie zwiedzić w Oslo, a co jest przereklamowane?
- jaka pogoda jest w listopadzie?
- ile kosztuje średnio obiad w jakiejś knajpce?
- czy znacie może jakieś tanie noclegi?
- czy znacie jakiegoś Polaka/Polkę, który w weekend mógłby nam pomóc ogarnąć troszeczkę z Oslo w ramach za jakiś towar z Polski?
Dziękuję z góry Wam serdecznie za odpowiedz!