Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Brawo dla sprytnego kolegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
generalnie wszystko zależy od tego kto cie zatrzyma , my jak jeszcze mieliśmy auto na pl rejestracjach też mieliśmy kontrol i powiedzieli ,że jeśli ma się kontrakt stały to tylko pół roku można jeździć , a jak czasowy to rok
także oni sami są tak zoriętowani że hoho
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty

(agam)
Nowicjusz
Zgadzam się, ze jeśli ktoś ma umowę na stałe od pierwszego dnia pracy, nie może w ogóle jeździć na polskiej rejestracji. Ja byłam w takiej sytuacji, ale dowiedziałam sie o tym po przyjeździe tu i podjęciu pracy. Mój szef na moją prosbę zadzwonił do toll, a oni powiedzieli, że ok, rozumieją, ale dają mi 4 tygodnie na wyprowadzenie samochodu z kraju i dali mi na to papier. Nie dostałam mandatu, ale może dlatego, że sama się zgłosiłam. Jestem tu z rodziną, ale nie wiem czy to ma znaczenie przy stałej umowie na czas nieokreslony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Zgadza się się yzia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
piotr tomasz
(piotruspiotrus)
Wiking
ja tez sie sam zglosilem kazali mi w 3 dni wywiezc auto i zrobilem to poinformowalem ich o wywozie i przyszedl do bulenia papier wiec tanie numery stosuja. oj raptem 56000
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok