Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

basen? - Norwegia

Czytali temat:
Jarek W JanekL (753 niezalogowanych)
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Czy ktoś z Was mieszkających w Haugesund lub najbliższej okolicy orientuje się czy jest tu kryty basen /jakieś namiary, link, nazwa/? Zabieram się za ulepszanie mojej sprawności fizycznej. O siłowniach troszkę już poczytałam i mam w miarę informacje. Mam dwójkę dzieci - nastolatków, zakochanych w pływaniu niemiłosiernie, chętnie bym się wybrała z nimi popływać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Tu masz Kasiu namiary - powodzenia w osiagnieciu formy

www.visithaugesund.no/no/AKTIVITETER/Hel...lvare/Svommebasseng/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
jest tez tutaj :

Nautilus Gym & Bad
Hanne Hauglands veg 8
5519, Haugesund
(+47) 52 86 63 00

nie wiem jak Nautilus w Haugesund, niemniej w Oslo, jesli masz abonament na sale treningowa Nautilusa, roczny - koszt nieco powyzej 300 koron miesiecznie, to wtedy basen jest gratis w cenie, kiedykolwiek przyjdziesz... jesli lubisz sobie pocwiczyc, warto sprobowac w Nautilus wlasnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
,

Widzę, że moje wysiłki z Polski mają szansę się nie zmarnować i będę mogła kontynuować dbanie o kondycję, swoją i nie tylko już teraz

Dzięki śliczne za namiary wszystkim, ha det!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
to ja tez dolacze sie do posta i zapytam sie czy ktos czasem nie wie gdzie mozna w oslo lub okolicy isc na basen ale z mala dzidzia? bylysmy ostatnio na toyen ale tam jest basenik tylko a nie ma zadnej slizgawki ani nic. a moze ktos wie gdzie sa takie baseny z jakimis atrakcjami dla 14miesiecznej dzidzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok