Do czego serwis służy?
Serwis służy do poznawania ludzi, którzy, podobnie jak Ty, czują się Polakami, ale mieszkają poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej. Jeśli szukasz wartościowych znajomości- tutaj prawdopodobnie je znajdziesz.
Co mogę zyskać korzystając z serwisu?
Możesz zawrzeć ciekawe znajomości i wartościowe przyjaźnie. Istnieje też duża szansa, że uda Ci się spotkać „miłość życia"- jeśli jej szukasz.
Po co mi konto w kolejnym serwisie społecznościowym?
Z dwóch powodów. Po pierwsze: ponieważ jest to jedyne miejsce w sieci, gdzie możesz spotkać tyle osób pochodzenia polskiego, które nie mieszkają w Polsce. Po drugie: do serwisu należą wyłącznie osoby, dla których ważne są wartości proponowane przez Kościół Katolicki, więc możesz czuć się tu bezpiecznie.
Czy korzystanie z serwisu coś kosztuje?
Na obecnym etapie rozwoju serwisu korzystanie ze wszystkich jego funkcjonalności jest całkowicie darmowe - co nie wyklucza wprowadzenia pewnych opłat w przyszłości.
Jakich ludzi mogę spotkać?
Do serwisiu logują się osoby pochodzenia polskiego, starające się żyć według wartości proponowanych przez Kościół Katolicki a mieszkające poza granicami Polski.
Ile czasu trwa założenie konta?
Konto można zalożyć w czasie krótszym niż 60 sekund.
Jakie informacje muszę podać, żeby założyć konto?
Aby założyć konto, musisz podać: swoje imię, płeć, kraj, miasto, prowincję(stan), wiek, stan cywilny.
Pozostałe informacje możesz zamieścić po dokładniejszym zapoznaniu się z portalem.
Ile osób pochodzenia polskiego mieszka w krajach, dla których przeznaczony jest serwis?
Według „Wikipedii" w krajach, dla których przeznaczony jest serwis mieszka około 12 milionów Polaków.
Czy aby napewno loguja sie tam sami wierzacy?
Czy aby napewno chodzi tylko o zjednoczenie zyjacych wg dekalogu?
Czy aby napewno to nie jest kolejne swiatelko w tunelu ksiedza R.?
i wiele innych pytan sie nasuwa ale ok dzialajcie w sieci jest miejsce dla wszystkich.