Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

coś dla osób wierzących - Norwegia

Czytali temat:
(1222 niezalogowanych)
2 Posty
Kamil P.
(Kpolonus)
Wiking
Witam,

szukam osób z Norwegii, które starają się żyć według wartości proponowanych przez Kościół Katolicki, a które chciałby poszeżyć kręg swoich znajomych.
Chętnych zapraszam na http://www.znajomapolonia.com - mamy tam nawet księdza, więc jak masz jakieś "religijne wątpliwości" to będzie z kim pogadać

zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
Kpolonus napisał:
Witam,

szukam osób z Norwegii, które starają się żyć według wartości proponowanych przez Kościół Katolicki, a które chciałby poszeżyć kręg swoich znajomych.
Chętnych zapraszam na http://www.znajomapolonia.com - mamy tam nawet księdza, więc jak masz jakieś "religijne wątpliwości" to będzie z kim pogadać

zapraszam

...az mnie ciarki przechodza, gdy juz katem oka widze tu te wpisy wszystkich "chetnych"
Sorry, ze poza tematem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Kamil P.
(Kpolonus)
Wiking
co fakt to fakt, ludzie mogę po zobaczeniu takiego postu dostawać dziwnej anty-religijnej agresji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Kpolonus napisał:
co fakt to fakt, ludzie mogę po zobaczeniu takiego postu dostawać dziwnej anty-religijnej agresji

mysle, ze mogliby sobie tu nie uzywac
Hardi zalozyl sporo watkow, w ktorych mozna sie wyzyc na KK i osobach wierzacych. Mam nadzieje, ze tam wystarczy

Okaze sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Napisz do mepsycholog.. ona Cie zrozumie.. PZDR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Sethur napisał:

Nie czuje sie niezrozumiana, ani w jakikolwiek sposob potrzebujaca kontaktow z psychologiem
Ale skoro Ty doradzasz, to musisz, w tej kwestii, posiadac doswiadczenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Fiona66 napisał:
Sethur napisał:

Nie czuje sie niezrozumiana, ani w jakikolwiek sposob potrzebujaca kontaktow z psychologiem

Nie do Ciebie byla odpowiedz Fiona66.. niewiele widac czytasz bo nie zakumalas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Do czego serwis służy?
Serwis służy do poznawania ludzi, którzy, podobnie jak Ty, czują się Polakami, ale mieszkają poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej. Jeśli szukasz wartościowych znajomości- tutaj prawdopodobnie je znajdziesz.

Co mogę zyskać korzystając z serwisu?
Możesz zawrzeć ciekawe znajomości i wartościowe przyjaźnie. Istnieje też duża szansa, że uda Ci się spotkać „miłość życia"- jeśli jej szukasz.

Po co mi konto w kolejnym serwisie społecznościowym?
Z dwóch powodów. Po pierwsze: ponieważ jest to jedyne miejsce w sieci, gdzie możesz spotkać tyle osób pochodzenia polskiego, które nie mieszkają w Polsce. Po drugie: do serwisu należą wyłącznie osoby, dla których ważne są wartości proponowane przez Kościół Katolicki, więc możesz czuć się tu bezpiecznie.

Czy korzystanie z serwisu coś kosztuje?
Na obecnym etapie rozwoju serwisu korzystanie ze wszystkich jego funkcjonalności jest całkowicie darmowe - co nie wyklucza wprowadzenia pewnych opłat w przyszłości.

Jakich ludzi mogę spotkać?
Do serwisiu logują się osoby pochodzenia polskiego, starające się żyć według wartości proponowanych przez Kościół Katolicki a mieszkające poza granicami Polski.

Ile czasu trwa założenie konta?
Konto można zalożyć w czasie krótszym niż 60 sekund.

Jakie informacje muszę podać, żeby założyć konto?
Aby założyć konto, musisz podać: swoje imię, płeć, kraj, miasto, prowincję(stan), wiek, stan cywilny.
Pozostałe informacje możesz zamieścić po dokładniejszym zapoznaniu się z portalem.

Ile osób pochodzenia polskiego mieszka w krajach, dla których przeznaczony jest serwis?
Według „Wikipedii" w krajach, dla których przeznaczony jest serwis mieszka około 12 milionów Polaków.

Czy aby napewno loguja sie tam sami wierzacy?
Czy aby napewno chodzi tylko o zjednoczenie zyjacych wg dekalogu?
Czy aby napewno to nie jest kolejne swiatelko w tunelu ksiedza R.?
i wiele innych pytan sie nasuwa ale ok dzialajcie w sieci jest miejsce dla wszystkich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Sethur napisał:
Fiona66 napisał:
Sethur napisał:

Nie do Ciebie byla odpowiedz Fiona66.. niewiele widac czytasz bo nie zakumalas

To chyba raczej Ty nie zakumales, bo zasada jest, ze jesli podpisujesz sie jako nastepny, pod czyims postem, to z zalozenia kierujesz go do autora wypowiedzi przed Twoja. To w kwestii kumania
W kwestii czytania, to czytanie jest moja pasja i bez ksiazki obyc sie nie moge
Uwielbiam rowniez, jak ktos wie wiecej o mnie, niz ja sama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
................12milionów ,no,no,niezły elektorat a dutków ile,fiu,fiu,fiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis: