Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Susanne!!! - Norwegia

Czytali temat:
JOANNA BEKKEVOLD (1868 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
Dziewczynka ktora byla wleczona pod autem przez pare kilometrow przez polke!!!! POWIADOMIENIE POLICJI PRZEZ NIA I PRZEZ MEZA ZAJELO JEJ I MEZOWI 50 MINUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TLUMACZA SIE ZE DOZNALI SZOK!!!!COS MI SIE ZABARDZO NIE CHCE W TO WIERZYC ABY NAPRAWDE NIE BYLI W STANIE ZADZWONIC DO KOGOKOLWIEK !!!!!! CO O TYM MYSLICIE????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
JOANNA BEKKEVOLD
(PATRIOTKA)
Nowicjusz
cala sytuacja jakas dziwna...Jak ona nie mogla poczuc , ze na cos najechala? I tyle kilometrow? Dziwne,ze nie slyszala jekow spod samochodu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
Z TYM SZOKIEM TO JEST RóżNIE JA RAZEM Z MężEM BYŁAM śWIADKIEM WYPADKU(TO BYŁO W POLSCE)BYLIśMY JEDYNYMI śWIADKAMI.OSOBY W AUCIE BYŁY NIEPRZYTOMNE.MóJ Mąż ZACHOWAŁ ZIMNą KREW,ALE JA ODRAZU SIE PRZERAZIŁAM.ALE TO NIE POWSTRZYMALO NAS ABY SZYBKO SIE SKONTAKTOWAć Z ODPOWIEDNIMI SŁóżBAMI.SZOK SZOKIEM ,ALE CHYBA KAżDEMU SIE ZAPALA TAKA LAMPKA żEBY SZYBKO REAGOWAć BO OD NAS ZALEżY żYCIE CZŁOWIEKA.MOżE TYM LUDZIą KTóRZY WLEKLI Tą DZIEWCZYNKE,ZAJEŁO 50 MIN DEBATOWANIE CZY UCIEC I ZOSTAWIć Ją żEBY NIE ODPOWIEDZIEć ZA CZYN.A W OSTATECZNOśCI POSTANOWILI SKONTAKTOWAć SIE Z POLICJą I POGOTOWIEM,NO ALE TROCHE TEGO CZASU MINEŁO.ZAWSZE W NIEZRęCZNEJ SYTUACJI LUDZIE TŁUMACZą SIE STRESEM OBY SIE TA SYTUACJA WYJAśNIŁA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Tez jezdze stratusem,ten samochod jest naprawde dosc nisko zawieszony!!! Osobiscie mnie zastanawia ten czas!!! Brak znajomosci jezyka???(kolejne tlumaczenie)Czasami sekundy decyduja o zyciu czlowieka a tu 50 minut!!!! Mimo ze to rodacy ale naprawde nie potrafie tego zrozumiec!!! Niechce tu wydawac wyrokow ale sprawa jest dla mnie naprawde dziwna.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
ZGADZAM SIE Z PATRIOTKą!JAK MOżNA NIE ZAUWAżYć I NIE POCZUć żE COś JEST POD AUTEM I TAKI KAWAŁ DROGI UJECHAć!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
PATRIOTKA napisał:
cala sytuacja jakas dziwna...Jak ona nie mogla poczuc , ze na cos najechala? I tyle kilometrow? Dziwne,ze nie slyszala jekow spod samochodu.CZY TY W OGÓLE jeżdzisz samocodem..? ,bo to co tu zaprezentowałaś poddaje ten fakt w wątpliwość...

Jak można usłyszeć czyjeś jęki spod samochodu w czasie jazdy bezsens ....
MOIM zdaniem jedynie co zadziwia to to ,że te dziecko to przeżyło...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Krzyków na pewno nie słychać z pod samochodu , ale chyba nie da się nie poczuć , że się kogoś potrąciło i wlekło tyle km . Co do tego czasu , to myślę że się przestraszyli i nie wiedzieli pewnie co zrobić . Nikt z nas nie był w takiej sytuacji , więc trudno ocenić co się w takiej chwili czuje i co się myśli. Nie każdy potrafi zachować zimną krew .Ile jest przypadków ,kiedy kierowca ucieka z miejsca wypadku , bo jest w szoku , po czym wraca , bo uświadamia sobie co zrobił . Szczęście w nieszczęściu , dziewczynka żyje .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Jasne ze kazdy byl by w tej sytuacji w szoku! Ale czy naprawde nie jest tak ze pierwszym odruchem wlasnie powinno byc powiadomienie pogotowia,policji!!!Mam kolege ktory niestety zabil ciezarowka kobiete w Dani-rozmawialismy o tym pare razy i wlasnie opowiadal ze pamieta jak dzwonil na policje w pierwszym momencie a potem juz nie wie co sie dzialo.kobieta wjechala mu rowerem pod naczepe,makabryczny widok.Ja przy stluczkach ktore mialem zawsze pytalem najpierw o pasazerow,o to czy nikomu nic sie nie stalo to chyba najwazniejszew takiej sytuacji!
Co do odglosow spod auta-jak wspomnialem jezdze wlasnie takim autem i naprawde nie umie sobie wyobrazic po 1. jak ta dziewczynka sie tam dostala???po 2.jak mijajac po drodze pare garbow spowalniajacych jazde, do wnetrza auta nie dobiegly zadne odglosy 3.czy nie bylo przypadkiem tak ze na sile probowano dojechac do domu??4.jadac w odleglosci paru metrow za ta ciezarowka ktora pierwsza potracila dziecko nie zauwazyc co sie stalo???(swiadkowie twierdza ze odleglosc miedzy autami byla bardzo bliska!!) Dla mnie zaduzo tych ale!!! Ciesze sie ze zyje to dziecko i sprobuje zorganizowac w kosciele w oslo jakies pieniazki chociaz na kwiaty dla niej od poloni.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Oczywiście Fazi , masz we wszystkim racje i pewnie ilu czytelników , tyle tych że racji . Najważniejsze , ze dziecko żyje , chodź przeżyła niesamowita traumę . Pozostaje nam mieć nadzieję , że wyjdzie z tego jak najszybciej a cala ta historia pozostanie tylko przykrym wspomnieniem . Jeśli chodzi o kierowce , ostatecznie zadzwonił na policję i po pogotowie , tak czy inaczej całą sprawę rozpatrzy sąd . Oby sprawiedliwie .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ja mam troche inna teorie jako meski uzytkownik drog... kobieta sobie jechala i nagle cos zaczelo stukac pod samochodem... zamiast sprawdzic od razu to najpierw do domu - niech maz zobacyz co i jak... na prawde - znam pelno damskich kierowcow ktorzy chca dolewac plyn do spryskiwaczy w nakretke od amortyzatora.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok