Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

oslo gardenomen -przejscie przez bramki - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz1233 Szczudr (1787 niezalogowanych)
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
Witam mam pytanko odnośnie przechodzenia przez bramki w Oslo, jakiś czas temu czytalam artykul ,że przez bramki mogą przechodzic osoby tylko te które gdzies lecą , no i nie pamiętam od kiedy to mialo obowiązywać
bo jest u mnie moja sisotra z dzieckiem (6miesięcy), no i chciałam jej pomuc z małym bo wózka już mieć nie będzie ,no ale właśnie nie wiem czy jak ja nie lece to mogę przejść przez bramki na chwilę, i wrócić

a i jeszcze jedno , może się ktoś orientuje czy ewentualnie jest możliwość wypozyczenia wózka dla dziecka na lotnisku też gdzies o tym czytałam ale to na jakimś forum więc nie wiem czy to bylo sprawdzone, bo komuś się tylko tak wydawalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
przez bramki bez karty pokładowej nie przejdziesz na żadnym lotnisku .
te bramki to uważam za odprawe osobistą oczywiście .
wózki to nie wiem

PS. nazwa gardenomen jest rewelacyjna szczególnie ten omen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Justyna, o jakie bramki ci chodzi? O te po wyjsciu z pociągu?? CZy juz te na lotnisku? Ja odprowadzalam mamę na lotnisku i pozwolili mi z nią przejsc nawet przez odprawę, z tym ze torebkę musiałm zostawic, a potem wyszłam innym wyjsciem z ochroną.
A jesli chodzi ci o pociąg, to musisz kupic bilet i tam i spowrotem, bo inaczej przez bramki nie przejdziesz, jezeli iebedziesz przechodzic przez bramke i tak musisz kupic bilet, zeby sie z lotniska wydostac, wymyslili to tak, aby nikt gratisowo nie jezdził pociągiem

A ty Harry sie nie smiej , tylko napisz, ze jest Gardermoen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to dziwne żeby można przejść przez odprawę bez karty pokładowej . to po co ją sprawdzają ???? skoro kązdy może przejść .
A ty Harry sie nie smiej , tylko napisz, ze jest Gardermoen.
a nazwa gardenomen jest bardziej trafna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
justyna powiedz ze jesteś tłumaczem wtedy możesz przejść na kartę pokładowa siostry -mój maż tak odprowadzał moja mamę -z tym ze tylko na lotnisku na pokład samolotu nie wejdziesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
jak powie że jest pilotem to do samolotu też wpuszczą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Przez kontrole ( bramki) na lotnisku moze przejsc kazdy - pasazer, odprowadzajacy , ktos kto chce zjesc lunch na lotnisku , a karta pokladowa jest wejsciowka na poklad samolotu , a nie na samo lotnisko .

Nie ma zadnego problemu z wejsciem z siostra na lotnisko i odprowadzenie jej do samego wejscia do stanowiska - tam tylko ona moze wejsc na poklad samolotu . Nie mozesz oczywiscie miec ze soba plynow i tych innych rzeczy zabronionych

A co do wozkow na lotnisku to oczywiscie, ze sa ( tak samo jak wozki inwalidzkie ) - musisz o niego poprosic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
oj bad harry sie czepiasz literowka mi sie zrobiła i już wielie hallo

dzieki za odpowiedzi , oczywiście wiem, ze na pokład nie wejdę chodzi mi właśnie tylko o te bramki pierwsze bo w sumie właśnie nigdy tam nie sprawdzali ani karty ani paszportów tylko to dopiero przy wchdozeniu na samolot
tylko dla pewnoście pytam, ale muszę coś mówić , że ja zaraz będę wracać ,no i jasne jest , że ja w sumie nie moge nić mieć tzn płynów i , że torebkę muszę puścić przez rendgen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ALE JAKA FAJNA LITERÓWKA !! to byłaby dobra nazwa airport gardenomen !!!

no to machaj wytrwale na tym lotnisku i żeby cię ręka nie rozbolała
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
bad harry no to dobrze ,ze ci się podoba moja literówka , to jak kiedyś zmienią nazwę to wezmę cię na świadka , że to ja wymyśliłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok