Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szukam pracy mam ciężka sytuacje w domu - Norwegia

Czytali temat:
(397 niezalogowanych)
7 Postów
Kamil Grzegorczyk
(bamba1233)
Wiking
Witam mam na imię Kamil mam 19 lat i poszukuję pracy mam ciężką sytuacje w domu mój tata jest chory nie pracują mu nerki mama pracuje w szkole jako sprzątaczka i zarabia 300zł miesięcznie mam jeszcze dwóch młodszych braci i na 5 osób nie wystarcza 300zł proszę was o pomoc w znalezieniu mi pracy może być na budowie do zbierania owoców mile widziane wszystkie oferty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Witam cie serdecznie

Masz prawko - to moze tu poszukaj :

www.jobssweden.se/pl/job/2477

www.jobisjob.pl/oslo/praca/l

i moze to ci sie przyda :

www.poloniauk.com/turystyka/40-turystyka...-ciemno-do-oslo.html

Pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bamba1233 napisał:
Witam mam na imię Kamil mam 19 lat i poszukuję pracy mam ciężką sytuacje w domu mój tata jest chory nie pracują mu nerki mama pracuje w szkole jako sprzątaczka i zarabia 300zł miesięcznie mam jeszcze dwóch młodszych braci i na 5 osób nie wystarcza 300zł proszę was o pomoc w znalezieniu mi pracy może być na budowie do zbierania owoców mile widziane wszystkie oferty

A co robisz w Opland w Norwegii ?
Jesli twoj tata jest chory i jest dializowany, to ma rentę. Mama nie moze zarabiac 300zł w szokle jako sprzataczka, zarabia minimum 1000zł jesli pracuje na cały etat, na 3 godziny nie pracuje na pewno, bo zaden dyrektor tak nie zatrudni. Mozecie sie zwrocic o pomoc socjalną do MOPS.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
czytałem tu wiele podobnych ogłoszeń i dużo z nich wyglądało na szczere ale do TEGO nie mam zaufania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
marzena grzegorczyk
(mania1233)
Wiking
Jestem mamą Kamila . Nie będę się wiele rozpisywać ale chcę wam powiedzieć ,że jest wiele oszustów na tej stronie i piszą bzdety, to co napisał mój syn jest prawdą poza jednym , mamy pomoc z MOPR w kwocie 600 zł a tak jest zarabiam 300 zł bo pracuję 10 godz tygodniowo ,są to prace społeczno użyteczne. Mąż nie ma renty jeszcze bo pracował w Norwegii od czerwca do końca września 2009 r. Tam 4 października trafił do szpitala w Lillehammer z ostrą niewydolnością nerek płuc i serca dostał tak zwanej mocznicy .Spowodowała to choroba podstawowa jaka jest Twardzina Układowa .Jeszcze NAV z Norwegii nie przysłał do zusu w Polsce potwierdzenia że mój mąż tam pracował . Po piśmie które dostaliśmy z NAV dowiedzieliśmy się że mają na to 12 miesięcy . Mąż stawał na komisję i jest całkowicie nie zdolny do pracy na okres 3 lat czyli tak zwana dawna 2 grupa .Ja nie mogę podjąć pracy na cały etat ponieważ mąż nie radzi sobie z obowiązkami życia codziennego .Fundacja Caritas otworzyła na leczenie mojego męża konto . Kiedyś pisałam na forum i prosiłam ludzi o pomoc , co niektórzy bardzo mi pomogli . Napisałam to bo nie lubię oszukaństwa i oczerniania kogoś jak nic się na ten temat nie wie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
nikt tu maniu nie oczernia i nie zarzuca oszukaństwa . ja napisałem że nie mam zaufania do tego ogłoszenia bo takie było moje pierwsze odczucie .....jak widać mylne . jeżeli twój syn wyłożyłby trochę więcej informacji , wystarczyłaby część z tych które ty przedstawiłaś to na pewno byłby wiarygodniejszy ( myśle że dla wszystkich ) i prędzej znalazł by pomoc .
myślę że rozumiesz że w internecie można napisać wszystko . trzeba być wiarygodnym . tobie się to udaje a synowi pierwsze ogłoszenie jakoś tak nie wyszło w moim mniemaniu .
współczuje i życze żeby synowi się powiodło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok