Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(833 niezalogowanych)
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
"ola boga co sie dzieje ..nie ma wiatru las sie chwieje"....a ja przeczytalam "woskowy glupek" ...zjadlam "i"...to chyba z glodu bo jestem na diecie

a to z muezum figur woskowych...a co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
53 Posty
Nowicjusz
Barbara67 napisała:

Ale te jeszcze wolne nie byly takie samodowcipne jak twoje - wioskowyg. - jest tez czesto medrcem i filozofem wioskowym - ktory czesto w prosty i niewybredny sposob ale mowi prawde prosto w oczy

A mi się wydaje, że to mędrzec z miasta a nie wioskowy głupek. A login sobie wymyślił tak dla przekory.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Dam napisał:
Barbara67 napisała:

Ale te jeszcze wolne nie byly takie samodowcipne jak twoje - wioskowyg. - jest tez czesto medrcem i filozofem wioskowym - ktory czesto w prosty i niewybredny sposob ale mowi prawde prosto w oczy

A mi się wydaje, że to mędrzec z miasta a nie wioskowy głupek. A login sobie wymyślił tak dla przekory.

tak siak czy owak (gabi ) ja z zainteresowaniem czytam posty tego Pana wioskowego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
małgośka napisał:
Dam napisał:
Barbara67 napisała:

tak siak czy owak (gabi ) ja z zainteresowaniem czytam posty tego Pana wioskowego

A ja z zainteresowaniem obejrzalem galerie Pani. Na dwoch to tylko reka sie ostala.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Dam napisał:
Barbara67 napisała:

Nie chodzilo mi o to czy on z miasta czy ze wsi - tylko o samo wyrazenie - wioskowyg. - taki typ moze funkcjonowac rownie dobrze w miescie jak i na wsi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
wioskowyglupek napisał:
małgośka napisał:
Dam napisał:
Barbara67 napisała:

A ja z zainteresowaniem obejrzalem galerie Pani. Na dwoch to tylko reka sie ostala.

Sądzę , że jest to bez znaczenia .
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok