kończy się miesiąc więc proponuje przyznać komuś złote usta za twórczość w tym miesiącu .
moja propozycja to .........kannak za wspaniałe przepisy kulinarne
oto cytaty
Odp.:Ach te KOBIETY ....co zrobić ?
myśle że to ostatni mój post w tym temacie, i powiem tyle: Sykepleier- SMAKU naleśnika pieczonego na kawałku blachy położonej na ognisku , nadziewanego własnoręcznie zebranymi jagodami , gdy ukochana jeszcze spała, i zjedzonego we dwoje , NIE KUPISZ ZA ŻADNE PIENIĄDZE ŚWIATA
[quote]Odp.:Kłótnia
Odp.:Kłótnia
napisał: kanakk napisał: Rzeźnikiem nie jestem ale przacowałem kiedyś w sklepie z mięskiem i kilo dwadzieścia schabu z całej lagi ciapam siekierką bez ważenia i na oko, Ty jaeszcze musisz troche podrosnąć bo na razie sie nadajesz tylko na ruszt z jabłkiem w p....
dobre i tanie przepisy
chyba że są lepsze propozycje .
to jest nagroda
.
.
.
moja propozycja to .........kannak za wspaniałe przepisy kulinarne

oto cytaty

Odp.:Ach te KOBIETY ....co zrobić ?
myśle że to ostatni mój post w tym temacie, i powiem tyle: Sykepleier- SMAKU naleśnika pieczonego na kawałku blachy położonej na ognisku , nadziewanego własnoręcznie zebranymi jagodami , gdy ukochana jeszcze spała, i zjedzonego we dwoje , NIE KUPISZ ZA ŻADNE PIENIĄDZE ŚWIATA
[quote]Odp.:Kłótnia
Odp.:Kłótnia
napisał: kanakk napisał: Rzeźnikiem nie jestem ale przacowałem kiedyś w sklepie z mięskiem i kilo dwadzieścia schabu z całej lagi ciapam siekierką bez ważenia i na oko, Ty jaeszcze musisz troche podrosnąć bo na razie sie nadajesz tylko na ruszt z jabłkiem w p....
dobre i tanie przepisy

chyba że są lepsze propozycje .
to jest nagroda

.
.
.