Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Rafa艂 klimek (2418 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
to musia艂by by膰 balkon bez widok贸w
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Post贸w
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Bad Harry - z takimi tekstami do kobiety - i to po naszych rozmowach na temat kobiet

Nic dziwnego , ze niektore z nas wybieraja osobne sypialnie i alternatywne sposoby zaspokajania przyjemnosci

Po takich tekstach to nawet mi by sie odechcialo

Hilton - tobie truskawki , mi oklad naa glowe po wczorajszej imprezie
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bad harry napisa艂:

Racja, ale tylko wtedy, gdy ty by艣 by艂 tym lokajem. Nie chcialabym aby ktos zobaczy艂 jaki typ mi truskawki nosi.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ech ludziska, my prawie nigdy do seksu 艂贸偶ka nie u偶ywali艣my, takie preferencje. A dzieci na pewno jego, bo z listonoszk膮 ci臋偶ko by by艂o zaj艣膰
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Post贸w
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A no to wszystko w porzadku - jest seks tylko nie w lozku - to nic dziwnego , ze jestes w tej ciazy ( znowu )

A z ta listonoszka , to rzeczywiscie - niewypal
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Hilton napisa艂:
bad harry napisa艂:

Racja, ale tylko wtedy, gdy ty by艣 by艂 tym lokajem. Nie chcialabym aby ktos zobaczy艂 jaki typ mi truskawki nosi.

Marsjanie atakuja!!!
Uwazajcie Ziemianie, bo oni sprawiaja wrazenie normalnych. Na rozne sposoby probuja sie zagniezdzic - czesto wykorzystujac Wasza naiwnosc. Uderzaja najpierw w nasze matki - opowiadajac o swoich tragicznych losach i dzieciach /wiadomo, ze to czuly punkt kazdej matki/ Gdy poczuja sie juz komfortowo uderzaja tez w innych. Nie latwo sie ich pozbyc, bo maja podwojne glowki i podwojne mozdzki - jedno pracuje nad strategia a drugie nad taktyka.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Post贸w
Barbara H
(barbara67)
Maniak
wioskowyglupek napisa艂:
Hilton napisa艂:
bad harry napisa艂:

Marsjanie atakuja!!!
Uwazajcie Ziemianie, bo oni sprawiaja wrazenie normalnych. Na rozne sposoby probuja sie zagniezdzic - czesto wykorzystujac Wasza naiwnosc. Uderzaja najpierw w nasze matki - opowiadajac o swoich tragicznych losach i jej dzieciach /wiadomo, ze to czuly punkt kazdej matki/ Gdy poczuja sie juz komfortowo uderzaja tez w innych. Nie latwo sie ich pozbyc, bo maja podwojne glowki i podwojne mozdzki - jedno pracuje nad strategia a drugie nad taktyka.

A poza tym to wszyscy w domu ?
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
barbara67 napisa艂:
wioskowyglupek napisa艂:
Hilton napisa艂:
bad harry napisa艂:

Marsjanie atakuja!!!
Uwazajcie Ziemianie, bo oni sprawiaja wrazenie normalnych. Na rozne sposoby probuja sie zagniezdzic - czesto wykorzystujac Wasza naiwnosc. Uderzaja najpierw w nasze matki - opowiadajac o swoich tragicznych losach i jej dzieciach /wiadomo, ze to czuly punkt kazdej matki/ Gdy poczuja sie juz komfortowo uderzaja tez w innych. Nie latwo sie ich pozbyc, bo maja podwojne glowki i podwojne mozdzki - jedno pracuje nad strategia a drugie nad taktyka.

A poza tym to wszyscy w domu ?

Nie mam domu, dlatego jestem tu.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksi艅ski igrek
(retier1)
Maniak
Nie wiem czemu ale rzuca mi si臋 w oczy 偶e zaczynaj膮 si臋 osobiste wycieczki? Ciekawe jak mocno si臋 myl臋
A jak na razie ,to id臋 obejrze膰 sobi臋 blondynk臋
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok