Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał klimek (2208 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
to musiałby być balkon bez widoków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Bad Harry - z takimi tekstami do kobiety - i to po naszych rozmowach na temat kobiet

Nic dziwnego , ze niektore z nas wybieraja osobne sypialnie i alternatywne sposoby zaspokajania przyjemnosci

Po takich tekstach to nawet mi by sie odechcialo

Hilton - tobie truskawki , mi oklad naa glowe po wczorajszej imprezie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bad harry napisał:

Racja, ale tylko wtedy, gdy ty byś był tym lokajem. Nie chcialabym aby ktos zobaczył jaki typ mi truskawki nosi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ech ludziska, my prawie nigdy do seksu łóżka nie używaliśmy, takie preferencje. A dzieci na pewno jego, bo z listonoszką ciężko by było zajść
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A no to wszystko w porzadku - jest seks tylko nie w lozku - to nic dziwnego , ze jestes w tej ciazy ( znowu )

A z ta listonoszka , to rzeczywiscie - niewypal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Hilton napisał:
bad harry napisał:

Racja, ale tylko wtedy, gdy ty byś był tym lokajem. Nie chcialabym aby ktos zobaczył jaki typ mi truskawki nosi.

Marsjanie atakuja!!!
Uwazajcie Ziemianie, bo oni sprawiaja wrazenie normalnych. Na rozne sposoby probuja sie zagniezdzic - czesto wykorzystujac Wasza naiwnosc. Uderzaja najpierw w nasze matki - opowiadajac o swoich tragicznych losach i dzieciach /wiadomo, ze to czuly punkt kazdej matki/ Gdy poczuja sie juz komfortowo uderzaja tez w innych. Nie latwo sie ich pozbyc, bo maja podwojne glowki i podwojne mozdzki - jedno pracuje nad strategia a drugie nad taktyka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
wioskowyglupek napisał:
Hilton napisał:
bad harry napisał:

Marsjanie atakuja!!!
Uwazajcie Ziemianie, bo oni sprawiaja wrazenie normalnych. Na rozne sposoby probuja sie zagniezdzic - czesto wykorzystujac Wasza naiwnosc. Uderzaja najpierw w nasze matki - opowiadajac o swoich tragicznych losach i jej dzieciach /wiadomo, ze to czuly punkt kazdej matki/ Gdy poczuja sie juz komfortowo uderzaja tez w innych. Nie latwo sie ich pozbyc, bo maja podwojne glowki i podwojne mozdzki - jedno pracuje nad strategia a drugie nad taktyka.

A poza tym to wszyscy w domu ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
barbara67 napisał:
wioskowyglupek napisał:
Hilton napisał:
bad harry napisał:

Marsjanie atakuja!!!
Uwazajcie Ziemianie, bo oni sprawiaja wrazenie normalnych. Na rozne sposoby probuja sie zagniezdzic - czesto wykorzystujac Wasza naiwnosc. Uderzaja najpierw w nasze matki - opowiadajac o swoich tragicznych losach i jej dzieciach /wiadomo, ze to czuly punkt kazdej matki/ Gdy poczuja sie juz komfortowo uderzaja tez w innych. Nie latwo sie ich pozbyc, bo maja podwojne glowki i podwojne mozdzki - jedno pracuje nad strategia a drugie nad taktyka.

A poza tym to wszyscy w domu ?

Nie mam domu, dlatego jestem tu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2841 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Nie wiem czemu ale rzuca mi się w oczy że zaczynają się osobiste wycieczki? Ciekawe jak mocno się mylę
A jak na razie ,to idę obejrzeć sobię blondynkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok