Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wybory Mr. President'a w czerwcu - Norwegia

Czytali temat:
(255 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
mozliwe,ze juz padlo na forum takie pytanie aczkolwiek nie udalo mi sie znalesc watku...

Jak wyglada sprawa glosowania w np. Oslo? czy musze wczesniej zglosic sie do ambasady, ze chce glosowac tutaj? czy wystarczy ze w dniu wyborow pojde do ambasady zaglosowac?

Mozecie przyblizyc mi to troszke?

z gory dziekuje....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Zander)
Wiking
Az do Oslo trzeba gnac zeby zaglosowac....szkoda...mnie by zadowolilo jak by wystawili jakas urne w Horten
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Nie przesadzaj.
Z Horten do Oslo nie jest aż tak strasznie daleko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
no nie jest. Jak sama jechalas to 1,5 godziny, a jak mnie odwozilas to tylko godzinkę. Chcialas sie mnie pozbyc szybko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Zander napisał:
Az do Oslo trzeba gnac zeby zaglosowac....szkoda...mnie by zadowolilo jak by wystawili jakas urne w Horten

"urne" chyba o -y- zapomniałeś "literufka"

Taaa co może jeszcze podpis elektroniczny i głosowanie zza monitora...., a myślałeś o tych co w Tromso?
(że o księżycu i marchewkowym polu nie wspomnę )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
no nie jest. Jak sama jechalas to 1,5 godziny, a jak mnie odwozilas to tylko godzinkę. Chcialas sie mnie pozbyc szybko

Hahaha bo za drugim razem trasę miałam już obcykaną do Ciebie, a za pierwszym razem gps mnie wyprowadził w pole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
spoxik