Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Grill Oslo - Norwegia

Czytali temat:
(563 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Dla wszystkich zaineresowanych!!! Jutro o godzinie 17,oo robimy sobie grilla na Fiord Kamp w Oslo. Sniegi stopnialy,lody puscily wiec pora na 1 wiosenny sped forumowiczow. W programie smazenie jajek i innych wielkanocnych barankow!!!

UWAGA TO NIE ZART. SPOTKANIE NA PARKINGU,KAZDY PRZYNOSI CO CHCE I KOGO CHCE USMAZYC!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
ja proponuje przyniesc parasol ale zycze Wam milego grillowania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
krolestwo za konia napisał:
Dla wszystkich zaineresowanych!!! Jutro o godzinie 17,oo robimy sobie grilla na Fiord Kamp w Oslo. Sniegi stopnialy,lody puscily wiec pora na 1 wiosenny sped forumowiczow. W programie smazenie jajek i innych wielkanocnych barankow!!!

UWAGA TO NIE ZART. SPOTKANIE NA PARKINGU,KAZDY PRZYNOSI CO CHCE I KOGO CHCE USMAZYC!!!!

Przyniesiesz grila??czy mamy sie zaopatrzec w jednorazowki bo jajek,kielbasek i baran....ow bedzie odpowiednia ilosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Podobno mialo byc o 12stej ? ...... miłej zabawy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kowalski0)
Wiking
Hilton napisał:

Moze to konkurencyjny grill. Nie ide, wiec lepiej jak sie zamkne)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
kowalski0 napisał:
Hilton napisał:

Mialo ale wielu osobom nie pasowalo tak wiec 17 jest prawidlowa godzina spotkania.Kowalski to nie konkurencja to odswierzenie,tak wiec pakuj kielbaske i jajka i ruszaj abys zdazyl na czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kowalski0)
Wiking
frihed napisał:
kowalski0 napisał:
Hilton napisał:

Mialo ale wielu osobom nie pasowalo tak wiec 17 jest prawidlowa godzina spotkania.Kowalski to nie konkurencja to odswierzenie,tak wiec pakuj kielbaske i jajka i ruszaj abys zdazyl na czas

Ale ja nie mam czasu - musze tu muzyke wklejac
Bawcie sie fajnie...
/Sethur wie/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
kowalski0 napisał:
frihed napisał:
kowalski0 napisał:
Hilton napisał:

Ale ja nie mam czasu - musze tu muzyke wklejac
Bawcie sie fajnie...
/Sethur wie/

Swieta a ty czasu nie masz - wali mi tu sciemomSethur kisiel gotuje na jutro a ty na przedstawienie wlasne nie przyjdziesz...az to nie wypada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
frihed napisał:
kowalski0 napisał:
Hilton napisał:

Tak to tylko aktualizacja godziny!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
frihed napisał:
Swieta a ty czasu nie masz - wali mi tu sciemomSethur kisiel gotuje na jutro a ty na przedstawienie wlasne nie przyjdziesz...az to nie wypada[/quote]

Tjaaa... gotuje gotuje... tyle ze cos nie wychodzi... chyba proporcje pomylilem...ahhh... Wychodze z zalozenia, ze jezeli chodzi o gary to najlepszy jest GaryOldman ... Kisiel moze nie dojechac... ale moze znajdzie sie ktos, kto laskawie na miejscu skapnie mi do wiedereczka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok