Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

FAGBREV - Norwegia

26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
Witam wiecie moze gdzie moge zrobic FAGBREV na rusztowania , przeszukalem chyba caly internet nic nie zalazlem jesli ktos sie cos orietuje prosze o jakakolwiek poooomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Spróbuj tutaj: www.privatistweb.no
Możesz się zapisać przez net na egzaminy z zawodów, jakie wymagają fagbrev w Norge. Są również linki do szkół, przepisów itp.. Jeśli nie znajdziesz tu, to napisz do którejkolwiek szkoły zawodowej, powinni Ci pomóc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
dziekuje bardzo za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Proszę bardzo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Kiedy zdawałem egzamin na fagbrev, zaintrygowało mnie to, że wśród kilkuset zdających egzaminy z przeróżnych zawodów, było bardzo niewielu Polaków, większość stanowili kolorowi imigranci z prawie całego świata . Wygląda na to, że Polacy są zazwyczaj odpowiednio wykształceni do pracy w swoich zawodach i nie muszą się dokształcać . Miło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
diono nie chodzi o dokształcanie po prostu zaczeli wymagac fagbrev u mnie w pracy , powiedz mi wszystkie testy tam gdzie zdawales byly po norwesku czy jest szansa zdac tez po ang ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
zuis napisał:
diono nie chodzi o dokształcanie po prostu zaczeli wymagac fagbrev u mnie w pracy , powiedz mi wszystkie testy tam gdzie zdawales byly po norwesku czy jest szansa zdac tez po ang ?

To nie było do Ciebie . Ja zdawałem po norwesku, ale jest kilka języków do wyboru, angielski, zdaje się, również. Można na egzaminie korzystać ze słownika. Egzamin nie był w formie testów, dostałem zagadnienia zawodowe do dość szczegółowego opisania. Trwał on 5 godzin . Dla doświadczonego fachowca taki egzamin jest łatwy, ponieważ stopień trudności jest dostosowany do wiedzy uczniów kończących szkołę w normalnym trybie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
kurcze patrzylem na ta stronke , co prawda dopiero sie ucze norweskiego , ale z tego co tam widzialem nic na temat rusztowań nie było , wiec to nie jest chyba jakies typowe kurs center ? z tego co sie orientuje zeby zdac Fagbrev na rusztowania trzeba iles tam godzin teorii posłuchac i potem ejst praktyczny egzamin , tylko nic tam o tym nie pisze (((
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
ktos zna jeszcze jakiesz szkoly w oslo lub bergen gdzie robia fagbrev ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Lukasz Lukasz
(Lukidz32)
Wiking
moze ktos mi wyjasnic co to jest fagbrev?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok